Παράταση στην προσωρινή διαταγή

25/09/2015 - 09:48

Σε συμβιβαστικό κλίμα συζητήθηκε χθες η νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ ΑΕΛΚ αναφορικά με τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης στους επίσημους αγώνες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δικηγόροι τόσο των Καλλονιατών όσο και του Δήμου Λέσβου συμφώνησαν να παραμείνει το ισχύον καθεστώς, μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Θυμίζεται ότι σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή που έληγε στις 23 Σεπτέμβρη, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ μπορεί να χρησιμοποιεί για τους εντός έδρας αγώνες της στον "Ταρλά", καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 7.000€ στη δημοτική αρχή, η οποία από τη μεριά της οφείλει να σεβαστεί τη διαταγή αυτή και σε περίπτωση που παρεμποδίσει τη διεξαγωγή ενός επίσημου αγώνα της ομάδας της Καλλονής απειλείται με χρηματική ποινή 20.000 ευρώ. Το Πρωτοδικείο παρέτεινε την ισχύ της προσωρινής αυτής διαταγής έως τις 9 Οκτωβρίου. Την ημέρα εκείνη άλλωστε ορίστηκε η δικάσιμος των ασφαλιστικών μέτρων.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα για την κανονική διεξαγωγή στον "Ταρλά" των προσεχών αγώνων με Παναιτωλικό (26/9, 16:00) και Βέροια (3/10, 18:15).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey