5άμορφη!

26/09/2015 - 17:52

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΛΚ τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, θριαμβεύοντας με 5-1 και πετυχαίΝοντας παράλληλα τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της στη Super League!

Τα πρώτα 35 λεπτά του ματς ήταν αρκετά για την ομάδα της Καλλονής, ώστε να "τελειώσει" πριν την ώρα του τον Παναιτωλικό, κατακτώντας το τρίποντο, που είναι και το παρθενικό της στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΛΚ προηγήθηκε στο συγκεκριμένο διάστημα με το εμφατικό 4-0, μετατρέποντας σε διαδικαστικού χαρακτήρα τη συνέχεια. Οι παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη αγωνίστηκαν πανέξυπνα στην επανάληψη, πέτυχαν και ένα πέμπτο γκολ, αφήνοντας το συγκρότημα του Αγρινίου σε ρόλο κομπάρσου. Ο Παναιτωλικός ήταν τραγικός σε όλες τις γραμμές και το μόνο που κατάφερε ηταν να πετύχει το γκολ της... τιμής.

Η ΑΕΛΚ παρατάχθηκε σε διάταξη 4-2-3-1, με τον Χογκ να υπερασπίζεται την εστία, τους Κρολ και Αντέτζο στα άκρα, Αναστασιάδη και Ούκα κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, Καλτσά και Κεϊτά στον άξονα, μπροστά τους τον Ελλακόπουλο, αριστερά τον Γεωργίου, δεξιά τον Τσαμπούρη και προωθημένο στην επίθεση τον Μανούσο.

Το ξεκίνημα των Καλλονιατών ήταν ονειρεμένο, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους. Το 1-0 έγινε μόλις στο 10ο λεπτό, μετά από ασθενή απόκρουση του Στεφανάκου σε σουτ του Μανούσου και προβολή του Ελλακόπουλου στη συνέχεια της φάσης. Στο 22' ο Γρηγόρης Μάκος έδωσε... ασίστ στον Γεωργίου, που πλάσαρε σωστά για το 2-0, εκμεταλλευόμενος την γκάφα του αντιπάλου του. Η ΑΕΛΚ ήταν ασταμάτητη και έφτασε στο 3-0 στο 27', με καταπληκτικό γκολ του Γεωργίου, που σούταρε διαγώνια στο απέναντι "Γ", ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Η αντίδραση των Αγρινιωτών δεν ήρθε ποτέ και η ΑΕΛΚ πέτυχε και τέταρτο γκολ με κεφαλιά του Αντέτζο, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, στο 34ο λεπτό!

Στην επανάληψη, η ομάδα της Καλλονής διαχειρίστηκε τις δυνάμεις της, ωστόσο έπειτα από ατομική ενέργεια του Μανούσου στο 62' πέτυχε και το 5-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Το μόνο που κατάφερε ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει στο τελικό 5-1 με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάουλο, νικώντας τον Χογκ.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Σπάθας, αφού πολύ νωρίς το σκορ είχε φτάσει ήδη σε δυσθεώρητα ύψη, με αποτέλεσμα ο αγώνας να χάσει στη συνέχεια το ρυθμό του, αλλά και το ενδιαφέρον του.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης (Μπουρούς 69'), Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Ελλακόπουλος (Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου (Μπαργκάν 61'), Μανούσος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πόντες): Στεφανάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μάκος (Ρομέρο 29'), Μάρκος Πάουλο, Ντάνι Μπεχαράνο, Καπέλ, Βιγιαφάνες (Ουάρντα 65'), Μαρκόφσκι (Βασιλείου 54')

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey