Έτσι δεν... ΠΑΣ πουθενά!

21/11/2015 - 19:58

Η ΑΕΛΚ δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία Καραντώνη, ωστόσο το τελικό 2-1 στους "Ζωσιμάδες" φέρνει σε δεινή θέση την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη, που παραμένει βυθισμένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με το πρόγραμμα που ακολουθεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με... γκρίνια για τους Καλλονιάτες, αφού πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, έγινε μια φάση που προκάλεσε δικαιολογημένα παράπονα. Ο Γεωργίου φάνηκε να γίνεται κάτοχος της μπάλας από θέση οφσάιντ, πριν σκοράρει, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε. Το τηλεοπτικό ριπλέι ωστόσο δεν δικαίωσε τον βοηθό, αφού η μπάλα έφτασε στα πόδια του μεσοεπιθετικού της ΑΕΛΚ από αντίπαλο! Ανάλογη φάση σημειώθηκε και στο 7ο λεπτό, όταν ο Μανιάς δέχθηκε... ασιστ από αντίπαλό του, μπήκε μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ άνοιξε το σκορ, νικώντας τον Χογκ.

την εξέλιξη του ματς, ο ΠΑΣ είχε τον απόλυτο έλεγχο, την ίδια ώρα που η ομάδα της Καλλονής αδυνατούσε να βρει χώρους και κατ' επέκταση να απειλήσει την εσττία του Βελλίδη. Μοναδική ευκαρία της ΑΕΛΚ, μια άστοχη κεφαλιά του Κεϊτά (39'), που δεν ανησύχησε ωστόσο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, το δοκάρι του Ακόστα σε σέντρα του Ναδάλες με το ξεκίνημα, αφύπνισε την ΑΕΛΚ, που με τον Μπαργκάν ισοφάρισε σε 1-1, με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής. Όμως αντίστοιχη ήταν και η αντίδραση του ΠΑΣ, με τους Γιαννιώτες να αυξάνουν την πίεση και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία σε τακουνάκι του Ίλιτς, που δε βρήκε στόχο.

Στο 74ο λεπτό, ήταν η σειρά του Μανιά να απειλήσει την εστία του Χογκ και πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος "χτύπησε" για δεύτερη φορά, σε μια φάση που οι αμυντικοί της ΑΕΛΚ δεν κατόρθωσαν να απομακρύνουν την μπάλα, στην κεφαλιά του Τσάβες. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα στο 83', όταν ο Ούκα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Προβληματική η διαιτησία του Καραντώνη, εξίσου όμως και η εμφάνιση των Καλλονιατών στους "Ζωσιμάδες".

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Κοζορώνης (75' Γαρουφαλιάς), Τσάβες (91' Ηλιάδης), Ακόστα, Ίλιτς, Μανιάς (82' Γιάκος)

ΑΕΛ Καλλονής (Θεοδωρίδης): Χογκ, Σπυρόπουλος (70' Αντέτζο), Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (60' Γιορέντε), Καλτσάς, Κεϊτά, Σάμπα (78' Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey