Προς ναυάγιο με Γρηγορίου!

23/12/2015 - 17:12 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2015 - 17:57

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο και φιλόδοξο τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, το "SL" είχε καταγράψει τις δυσκολίες του συγκεκριμένου εγχειρήματος, κάνοντας λόγο για πραγματική υπέρβαση από πλευράς Νίκου Μιχαλάκη, που θα έπρεπε να καταβληθεί ώστε να πειστεί ο 42χρονος προπονητής να εργαστεί στην ομάδα της Καλλονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η υπέρβαση αυτή έγινε ως ένα σημείο από τη διοίκηση των Καλλονιατών, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο ερχομός του Γρηγορίου στη Λέσβο για κατ' ιδίαν συζητήσεις. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ το ποσό που πρόσφερε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στον πρώην προπονητή του Ατρομήτου, αλλά και του Αιολικού τη σεζόν 2007-08, εμπεριείχε πενταψήφιες (!) μηνιαίες αποδοχές! Όπως όλα δείχνουν όμως, το ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ολοένα και απομακρύνεται τις τελευταίες ώρες, αφού παρουσιάζονται δυσκολίες ως προς τις εγγυήσεις που απαιτούνται να εξασφαλιστούν, για τη μη περαιτέρω αποδυνάμωση του ρόστερ, αλλά και για την ενίσχυση αυτού.

Στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα "SportDay" με πρωτοσέλιδο μάλιστα "χτύπημά" της, κάνει λόγο για ναυάγιο στις συζητήσεις μεταξύ ΑΕΛΚ και Γρηγορίου, τονίζοντας πως οι άνθρωποι της Καλλονής στρέφονται πλέον στην περίπτωση του Ισπανού πρώην τεχνικού του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey