Καραγεωργίου: "Θέλουμε δύο σερί νίκες και... 30 βαθμούς!"

03/01/2016 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2016 - 12:49

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα στο "Καυτανζόγλειο" εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΛΚ ο Νίκος Καραγεωργίου, τονίζοντας πως δυο θετικά αποτελέσματα και μια φυσιολογική μεταγραφική ενίσχυση μπορούν να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα της Καλλονής. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για την υπόθεση της αποφυγής του υποβιβασμού, που όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά θα κριθεί στους 30 βαθμούς. Τέλος ανέφερε πως η εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τους ποδοσφαιριστές του...

Αναλυτικά: «Καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο με υγεία. Για να καταφέρουμε να δούμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να δούμε διαφορετικά τα πράγματα. Όλοι μας. Πρόεδρος, προπονητής, παίκτες. Δεν χάθηκε κάτι ακόμα. Έχουμε δει ξανά πως ομάδες που βάζουν μέσα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη ψυχή, το πάθος κερδίζουν πράγματα.

Με τον τρόπο που παίξαμε δεν έχουμε τύχη. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, έκανε ευκαιρίες που τις αξιοποίησε και κέρδισε με ευκολία το παιχνίδι. Θα πρέπει να σταματήσουμε να χάνουμε. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Η σωτηρία θα παιχτεί γύρω στους 30 βαθμούς. Εκεί πρέπει να φτάσουμε. Είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, αλλά θα πρέπει να δυσκολέψουμε και τις άλλες ομάδες αφαιρώντας βαθμούς από αυτούς.

Το πρώτο είναι να ενισχυθούμε. Δεν λέω να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Θα πρέπει όμως να βρούμε παίκτες που θα αλλάξουν την εικόνα και τη ψυχολογία μας. Θα πρέπει να πάρουμε άμεσα δύο αποτελέσματα, να φτιάξουμε θετικό κλίμα. Αυτά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Ας ελπίσουμε και η τύχη να είναι με το μέρος μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey