Ξανά στην πόρτα της εξόδου ο Κρολ!

04/01/2016 - 19:48 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2016 - 20:02

Ώρες μετράει στην ΑΕΛΚ ο Κριστόφ Κρολ, για τον οποίο το κλίμα είναι βαρύ και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, που ο Πολωνός αριστερός μπακ φτάνει στην πόρτα της εξόδου και παρά το ότι την πρώτη φορά τη γλίτωσε, πλέον η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη.

Ο Κρολ είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα στις αρχές Αυγούστου, έχοντας πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τη Βιτσέντζα. Τότε όμως είχε πάρει συγχωροχάρτι από τη διοίκηση και στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε σε 11 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της ΑΕΛΚ, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Αποκορύφωμα, ήταν τα δύο συνεχόμενα πέναλτι στα οποία υπέπεσε, με Ολυμπιακό και Ηρακλή, που ξεχείλισαν το ποτήρι της δυσαρέσκειας των Καλλονιατών.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου φέρεται να ζήτησε από τον Πολωνό μπακ να λύσει το συμβόλαιο του, ενημερώνοντάς τον πως αν δεν δεχτεί να αποχωρήσει, τότε θα προπονείται μόνος. Από την πλευρά του παίκτη, το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό, επιθυμώντας να πληρωθεί μέρος του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της περιόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey