Έπεσε βαριά η... ήττα στον υιό Σαββίδη!

07/01/2016 - 00:20

Απογοητευμένος ήταν ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Σαββίδη με την εικόνα του ΠΑΟΚ στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, παρακολούθησε από την τηλεόραση έναν ακόμη αγώνα του Δικεφάλου και φυσικά δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου της Μυτιλήνης. Και πως θα μπορούσε, άλλωστε; Τα συναισθήματα απογοήτευσης, που προκάλεσε τόσο στον ίδιο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο του ο ΠΑΟΚ, φρόντισε να τα εκφράσει στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, σε διάλογο, που άνοιξαν μαζί του φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων», σχολιάζοντας φωτογραφία του, που είχε αναρτήσει στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης δε δίστασε να πάρει θέση για άλλη μια άσχημη εικόνα της ομάδας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. «Συμφωνώ μαζί σου 100%, ήταν ντροπή», απάντησε ο υιός Σαββίδη σε προηγούμενο σχόλιο, που αναφερόταν στην άθλια παρουσία του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι σε προγενέστερο σχόλιό του, ο Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε τη στήριξή του στον προπονητή του Δικεφάλου, Ίγκορ Τούντορ, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει κι από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Πηγή: onsports.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey