Ζήτησε να φύγει ο Μπαργκάν!

19/01/2016 - 13:05

Παρά το γεγονός πως αποτελεί έναν από τους ποιοτικοότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ τη δεδομένη περίοδο, ο Κενάν Μπαργκάν δεν αποτελεί πρώτη επιλογή του Νίκου Καραγεωργίου, με τις ολιγόλεπτες συμμετοχές του στα τελευταία ματς να προκαλούν απορίες.

Για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πάντως, φαίνεται πως η υπομονή στερεύει και από τη στιγμή που οι σχέσεις του με τον προπονητή δεν είναι καλές, φέρεται να ζήτησει από τη διοίκηση να λύσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. ) 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί φέτος σε 17 ματς συνολικά (τα 4 στο Κύπελλο), πετυχαίνοντας 3 γκολ. Αν τελικά αποχωρήσει, θα είναι ο πέμπτος από τους λεγόμενους βασικούς που φεύγει από την ΑΕΛΚ μεσούζης της σεζόν, μετά τους  Κλαντρμούμπσκι, Σάμπα, Αντέτζο και Κεϊτά.

Εν τω μεταξύ, ταλαιπωρία περίμενε την αποστολή της ΑΕΛΚ κατά την επιστροφή της από την Τρίπολη. Η πτήση από το "Ελεύθέριος Βενιζέλος" για Μυτιλήνη δεν πραγματοποιήθηκε χθες, με αποτέλεσμα η ΑΕΛΚ να διανυκτερεύσει στην Αθήνα και να φτάσει σήμερα το πρωί στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey