Πιέζει για ΑΕ Λεμεσού ο Μανούσος, αρνητική η ΑΕΛΚ!

20/01/2016 - 12:58

Ο Μυτιληνιός επιθετικός της ΑΕΛΚ, Γιώργος Μανούσος, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕ Λεμεσού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις προσεχείς ώρες, παρά την αρχική αρνητική στάση της διοίκησης των Καλλονιατών.

Από την Κύπρο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Μάκη Χάβου, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από τη Super League και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο, ο Μανούσος εμφανίζεται θετικός στη μετακόμισή του στη Λεμεσό, όμως από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με την ΑΕΛΚ, δεν είναι στο χέρι του να φύγει από τη Λέσβο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Κύπριοι είναι διατεθειμένοι να περιμένουν ως το βράδυ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του ο ποδοσφαιριστής, που την ίδια ώρα πιέζει για να μείνει ελεύθερος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" ο παίκτης βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και έχει συζητήσεις με τους διοικούντες. Από την πλευρά της Καλλονής θεωρούν τον ποδοσφαιριστή αναντικατάστατο και επιμένουν πως δεν γίνεται να τον αφήσουν ελεύθερο. Όμως ενδεχομένως και να άλλαζαν στάση, εάν οι Κύπριοι πλήρωναν ένα ποσό για την απόκτησή του.

Από την Κύπρο ωστόσο, δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν την Καλλονή. Ισχυρίζονται μάλιστα πως για να τους προτάθηκε ο ποδοσφαιριστής, σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος να μείνει ελεύθερος. Και προσδοκούν πως ο Μανούσος έχει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με την ΑΕΛΚ σε δόσεις συμβολαίου, που μπορεί να αποτελέσουν σημείο "τριβής", ώστε να μείνει τελικά ελεύθερος και να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα μόνο καλά δε βαδίζουν στην ΑΕΛΚ, αφού είναι δεδομένο ότι υπάρχει και θέμα με τον Κενάν Μπαργκάν, ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει Κλαντρούμπσκι, Αντέτζο, Σαμπα, Κεϊτά, με τον Κρολ σε "καραντίνα" και τους νεοαποκτηθέντες Κάρλσον, Μίκιτς ακόμη σε ρηχά νερά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey