Μένει... Μυτιλήνη ο Μανούσος!

20/01/2016 - 15:40

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Γιώργου Μανούσου από την ΑΕΛΚ, με τις πληροφορίες του "SL" να αναφέρουν πως οι διοικούντες ήταν ανένδοτοι στη μεταξύ τους συνάντηση, στα γραφεία του συλλόγου, ενημερώνοντας τον ποδοσφαιριστή πως θα παραμείνει παίκτης των Καλλονιατών τουλάχιστον ως το τέλος της περιόδου.

Ο Μανούσος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο στόχαστρο της ΑΕ Λεμεσού και εμφανιζόταν διατεθειμένος να μετακομίσει στην Κύπρο και στην ομάδα του Μάκη Χάβου, κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Οι Κύπριοι περίμεναν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με το σύλλογο της Καλλονής, αφού δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το τέλος του Ιουνίου, ενώ δεν ήταν σε θέση να διαπραγματευτούν απ' ευθείας με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την απόκτησή του, μη θέλοντας να μπουν στη διαδικασία της αγοράς.

Τελικώς, παρά και τις πιέσεις του Μανούσου ως το μεσημέρι, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έβαλε τέλος στις συζητήσεις, ενημερώνοντας τον πως δεν τον παραχωρεί πόσο μάλλον να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Μανούσος πείστηκε έτσι να παραμείνει και συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις του με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραγεωργίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey