Επιβεβαίωση με Φαβάλι!

22/01/2016 - 23:24

Ο Λούκας Φαβάλι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ, όπως σας είχε ενημερώσει το "SL" από χθες. Πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 30χρονος Αργεντίνος παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΛΚ από τον Λεβαδειακό και τίθεται κανονικά στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Ο Φαβάλι ήρθε το 2006 στη χώρα μας για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς και έκτοτε αγωνίστηκε σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό. Τα δύο τελευταία χρόνια επέστρεψε στην πατρίδα του παίζοντας στην Instituto de Cordoba και στην Huracan, ενώ φέτος ήρθε ξανά στην Ελλάδα για την ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λούκας Φαβάλι (Lucas Gabriel Favalli) για τους επόμενους έξι μήνες.

O Λούκας Φαβάλι γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 16 Ιουλίου του 1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Λεβαδειακός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού μας Νίκου Καραγεωργίου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey