Γυρίζει με άδεια χέρια...

30/01/2016 - 16:51 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2016 - 17:20

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛΚ στο Αγρίνιο, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναιτωλικό με 1-0, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ής Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League. Παράλληλα, ο προπονητής των Αγρινιωτών Γιάννης Ματζουράκης πήρε και μια... άτυπη ρεβάνς από την ΑΕΛΚ, στον πάγκο της οποίας έκατσε σε δύο διαφορετικές θητείες, έχοντας απομακρυνθεί όμως άκομψα πέρυσι, μετά από μια ήττα-ανατροπή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΛΚ παρέμεινε έτσι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, βλέποντας τον Παναιτωλικό να προσθέτει τρεις πολύτιμους πόντους στη συγκομιδή του και να αισθάνεται πολύ πιο άνετα από εκείνη στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ προσπάθησαν, πάλεψαν για κάτι θετικό, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια, αλλά πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν και επιβάλλεται για να ανατραπεί η κατάσταση να έρθουν νίκες, όπως κόντρα στον Πανθρακικό.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΛΚ παρατάχθηκε με λύσεις ανάγκης στον άξονα. Ο Καραγεωργίου παρέταξε την ομάδα του με τον Δαύκο ξανά κάτω από τα δοκάρια, τους Γκόλια, Σπυρόπουλο, Αναστασιάδη και Βαλιό στην άμυνα, τους Μίκιτς και Τσαμπούρη αμυντικούς μέσους, επιτελικό χαφ τον Φαβάλι, τους Μανούσο και Ελλακόπουλο στα άκρα και τον Κάρλσον στην επίθεση.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Αγρινίου ευτύχησε να προηγηθεί μάλιστα με γκολ του Κάπελ, μόλις στο 11ο λεπτό και θα μπορούσε να έχει διευρύνει το προβάδισμά της στο πρώτο 45λεπτο, όμως ήταν άστοχη σε αρκετές περιπτώσεις, με τον Δαύκο να πραγματοποιεί ένα ακόμα καλό ματς. Η καλύτερή στιγμή της ΑΕΛΚ στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε λίγο πριν τη λήξη, έπειτα από γύρισμα του Μανούσου και κακό υπολογισμό του Κάρλσον από τη μικρή περιοχή.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ έγινε περισσότερο επιθετική και απείλησε την αντίπαλη εστία κυρίως με μακρινά σουτ. Αρχικά από τον Μανούσο (51') και εν συνεχεία από τον Ελλακόπουλο (68', 70'). Όμως υστέρησε και πάλι σε αποτελεσματικότητα. Αναμφίβολα, η στιγμή του αγώνα είναι η φάση του 91ου λεπτού, από πλευράς Καλλονιατών, όταν ο Μανούσος σούταρε δυνατά και ο τερματοφύλακας Κυριακίδης απόκρουσε δύσκολα, κρατώντας το 1-0 για τον Παναιτωλικό! Και οι Αγρινιώτες όμως θα μπορούσαν τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις να κάνουν από νωρίς δύο τα τέρματά τους και να "κλειδώσουν" τη νίκη. Πρώτα σε σου του Κάπελ (55') και έπειτα σε προσπάθειες των Ουαρντά (75') και Αλεξίεβιτς (79'). 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η παρουσία περίπου 5.000 φιλάθλων στις κερκίδες του Γηπέδου του Παναιτωλικού, σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, προκαλώντας αναπόφευκτα συγκρίσεις με ό,τι συμβαίνει στον "Ταρλά".

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουγέδα (67' Αλεξίγιεβιτς), Βιγιαφάνιες (82' Βασιλούδης), Κάπελ, Μάκος, Μαρκόβσκι (90' Χαντάκιας), Πάουλο, Μύγας, Ουαρντά

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Γκόλιας, Σπυρόπουλος (80' Νομπρέγκα), Μανούσος, Αναστασιάδης, Ελλακόπουλος, Φαβάλι (62' Οόκο), Τσαμπούρης, Μίκιτς, Βαλιός, Κάρλσον (46' Γεωργίου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey