Καραγεωργίου: «Έτσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε…»

02/02/2016 - 14:41

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΛΚ στο Αγρίνιο, ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου και από τις εκφράσεις του πρωσώπου του ή τις δηλώσεις του γινόταν εμφανές πως την ομάδα της Καλλονής περιμένει ένας… Γολγοθάς στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΛΚ: «Φεύγουμε στεναχωρημένοι από ένα ωραίο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι, ότι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και με μεγαλύτερο σκορ, αλλά θα μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σε κάποιες στιγμές που δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις, να λειτουργήσουμε καλύτερα στην τελική προσπάθεια και να βάλουμε ένα γκολ. Σε κάθε περίπτωση όμως, πιστεύω ότι ένας βαθμός δεν θα έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο στη θέση που βρισκόμαστε, αλλά από την άλλη μεριά θα ήταν ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ. Δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, εξάλλου χαμένοι είμαστε εξαιτίας της βαθμολογικής μας θέσης. Έχουμε έναν πραγματικό Γολγοθά μπροστά μας.

Το θέμα είναι να καταλάβουν τα παιδιά, ότι η λογική τους πρέπει να είναι σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος, άλλα συζητήσαμε, αλλιώς λειτουργήσαμε. Για εμάς ήταν ένα πισωγύρισμα η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Αιφνιδιαστήκαμε. Είτε παίζουμε με ισοδύναμη ομάδα, είτε με τον πρωταθλητή, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά την κατάσταση. Ελπίζω ότι θα της γίνει μάθημα. Μπράβο στον Παναιτωλικό, του εύχομαι τα καλύτερα», επεσήμανε ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey