Καραγεωργίου: «Δεν ήρθε τώρα ο υποβιβασμός…»

21/03/2016 - 14:49

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ ήταν συνειδητοποιημένος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όταν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΛΚ υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα στην Τούμπα, επισημαίνοντας πως «δεν ήρθε τώρα ο υποβιβασμός, έχει συμβεί από πολύ πιο πριν, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφερθούμε στα αίτια της πτώσης».

Αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Παρά το ότι μέχρι στιγμής τα παιδιά που έμειναν είναι λίγα, για το επίπεδο της Α' Εθνικής, κάνουν τεράστια προσπάθεια για να φύγουμε από την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Η χρονιά ήταν πολύ κακή για την ομάδα μας. Πίστευα κάποια στιγμή πως θα καταφέρω να κάνω κάτι διαφορετικό στην Καλλονή. Μέχρι ενός σημείου τα καταφέραμε. Πλέον, η κακή αυτή χρονιά  ολοκληρώνεται για τον σύλλογο και ελπίζουμε στο εξής να κερδίσουμε 1-2 παίκτες παραπάνω. Σε ότι αφορά το ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Είχε μια λογική στο παιχνίδι του, την οποία είδα και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Αυτή την λογική πρέπει να τη στηρίξει. Φαίνεται πως κάποιοι παίκτες, που ήταν αρνητικοί σε προηγούμενα ματς, παίζοντας με αυτόν τον τρόπο βγάζουν τα θετικά τους χαρακτηριστικά. Βέβαια το δείγμα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό. Αλλά και πριν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με ανάλογους αντιπάλους και δεν τα κατάφερε. Αν πούμε πως ο ΠΑΟΚ έγινε Μπαρτσελόνα επειδή κέρδισε με 3-0 την Καλλονή, τότε χάθηκαν τα πάντα».

Μιλώντας για το προπονητικό του μέλλον, ο Νίκος Καραγεωργίου επεσήμανε: «Εγώ τιμώ το συμβόλαιό μου και στο τέλος αν οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της ομάδας είναι να επανέλθει η Καλλονή άμεσα στη μεγάλη κατηγορία, τότε μπορώ να σας πω ότι δεν με νοιάζει να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή από τη Β΄ Εθνική. Άλλωστε ήμουν και με τον Εργοτέλη πιο παλιά. Αλλά θα πρέπει να τεθεί αυτός ο στόχος από τη διοίκηση, δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι, θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey