Μανούσος: "Δεν είχαμε στήριξη στη Μυτιλήνη"

22/03/2016 - 17:37 Τελευταία τροποποίηση στις 22/03/2016 - 17:52

Ο αρχηγός της ΑΕΛΚ, Γιώργος Μανούσος, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, μιλώντας εφ' όλης της ύλης.

Για το ποιος θα πάρει το Champions League: «Με την Ρεάλ Μαδρίτης είμαι εγώ.»

Για την φετινή σεζόν στην Καλλονή: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ίσως αν είχαν γίνει κάποιες αλλαγές πιο νωρίς να είχαμε προλάβει. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν βοήθησαν και κάποιοι άλλοι δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ. Τελικά σε μία εύκολη κατά την άποψή μου Super League, καταφέραμε να υποβιβαστούμε. Παίζουμε τρία χρόνια, τον πρώτο χρόνο όλα τα παιχνίδια εκτός και μείναμε εύκολα, τον δεύτερο επίσης εύκολα στο γήπεδό μας και φέτος που έπεσαν δύο ομάδες, υποβιβαστήκαμε και εμείς, αποδεικνύεται ότι ήταν εύκολη η σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες δύο.»

Για το αν η Μυτιλήνη ήταν με την Καλλονή ή εκεί είναι Αιολικοί...: «Δεν ήταν μαζί μας. Είμαστε και λίγο περίεργη σαν πόλη, περίεργοι σα χαρακτήρες. Είναι και Αιολικοί πολλοί, είναι όμως και κάτι άλλο. Υπάρχουν δύο ομάδες στο νησί. Η μία σε πιο μικρή κατηγορία για τον οποιοδήποτε λόγο, η άλλη σε πιο μεγάλη. Θα έπρεπε να υπάρχει μια λογική για παράδειγμα τη μία Κυριακή να στηρίξουμε τη μία ομάδα, την άλλη Κυριακή να στηρίξουμε την άλλη. Τα ίδια συνέβαιναν βέβαια και στην Κρήτη, απ' όπου έχω περάσει. Υπάρχει μια μερίδα φιλάθλων που υποστηρίζουν με αυτή τη λογική την ομάδα. Οι υπόλοιποι θα ξυπνήσουν κάποια στιγμή, αλλά όμως θα είναι αργά...»

Για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω σε υψηλό επίπεδο. Με την Καλλονή έχω ζήσει δυνατές στιγμές. Δεν είμαι σε δίλημμα αν θα φύγω. Ήταν λίγο δύσκολο για τον πρόεδρο, γιατί αγαπάει την ομάδα πάρα πολύ. Και εκείνος προσπαθεί να το συνειδητοποιήσει ότι πέσαμε στη Β' Εθνική. Σίγουρα δεν θα παρατήσει την ομάδα και σίγουρα θα κάνει το παν για να την επαναφέρει στη Super League»

Για το τι θα άλλαζε: «Καθαρά θέμα τύχης ήταν ο υποβιβασμός. Δεν είναι υπερβολή. Πέντε με έξι παιχνίδια τα χάσαμε η ομάδα από θέμα τύχης. Θα είχαμε από ακόμα 7-8 βαθμούς και θα ήταν όλα διαφορετικά.»

Για το πότε κατάλαβε ότι η ομάδα παραδίδεται...: «Δεν το έχω εισπράξει από κανένα. Ούτε από συμπαίκτη, ούτε από κάποιον προπονητή. Ούτε από τον πρόεδρο. Είχαμε πει να το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Γι' αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Παρόλο που πέσαμε, υπάρχει ένα κλίμα υγιές στην ομάδα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά λύνονται σιγά-σιγά.»

Για την φετινή Super League: «Θεωρώ ότι στα play offs θα υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής. Είναι η καλύτερη ομάδα από εκείνες που είναι πίσω του. Θα υπάρχει όμως ένα ωραίο μίνι πρωτάθλημα. Υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε ποιος θα μπει στα play off, ως η τελευταία ομάδα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey