Ποζατζίδης και επαγγελματίας ο Παπάζογλου

30/08/2016 - 18:41

Ο Στέλιος Ποζατζίδης, για τον οποίο υπήρχαν εδώ και καιρό ρεπορτάζ που τον έφερναν σε συμφωνία με την ΑΕΛΚ, ανακοινώθηκε και επίσημα από την καλλονιάτικη ΠΑΕ.

Πρόκειται για 23χρονο αμυντικό, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 5 ματς της Super League (2013-15), ενδιάμεσα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2014, 7 ματς), ενώ πέρυσι άνηκε στον Πανιώνιο, χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας της Καλλονής αποφάσισε να προφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Φώτη Παπάζογλου, που αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2015 στην ΑΕΛΚ Κ20, ενώ πέρυσι έπαιξε στην ομάδα νέων της Καλλιθέας. Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και συμμετείχε στις προπονήσεις του Αιολικού από την έναρξη της προετοιμασίας των "κυανόλευκων". Ωστόσο, το γεγονός πως βρισκόταν πίσω από Πάππο και Ζαχαρή στις επιλογές του Πέτρου Μίχου, τον ώθησε στην αποχώρηση. Τελικώς τα πράγματα εξελίχθηκαν θετικά για τον ίδιο και θα διεκδικήσει τις ευκαιρίες του πλέον στην ΑΕΛΚ, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey