Δε βρήκε αντίπαλο...

22/09/2016 - 12:40

Με οικογενειακό δίτερμα είναι αναγκασμένος να πορευτεί ο Γιώργος Βαζάκας το σαββατοκύριακο, αφού οι προσπάθειες της διοίκησης για εξεύρεση αντιπάλου που θα ερχόταν στη Μυτιλήνη για φιλικό προετοιμασίας απέβησαν άκαρπες.

Η διοίκηση των Καλλονιατών χτύπησε αρκετές πόρτες, αλλά δεν κατέστη εφικτό να κλείσει τελικά κάποιο σοβαρό φιλικό. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στον αγωνιστικό ρυθμό των ποδοσφαιριστών του μέσα από το παραδοσιακό οικογενειακό δίτερμα. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ελλείψεις, το απουσιολόγιο είναι λευκό από τραυματισμούς και έτσι ο έμπειρος τεχνικός έχει τη δυνατότητα να δουλέψει στις προπονήσεις με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΛΚ έχει δώσει ως τώρα έξι φιλικά προετοιμασίας. Τα δύο πρώτα στην Κύπρο ολοκληρώθηκαν με ήττα από Καρμιώτισσα (1-0) και ΑΕ Λεμεσού (2-0), ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε και στην Κρήτη από τον ΟΦΗ (1-0). Επιστρέφοντας στη Λέσβο, αγωνίστηκε αρχικά με Καλλιθέα (3-3) κι έπειτα με Πανσερραϊκό (1-0), ενώ στο τελευταίο της τεστ κέρδισε μέσα στο "Ελ Πάσο" την Καλλιθέα (1-3), δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey