Το βλέμμα στον Αγροτικό Αστέρα

21/10/2016 - 13:02

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Football League πάει από αναβολή σε αναβολή, είναι λογικό οι ομάδες της Β' Εθνικής να περιμένουν εναγωνίως τις πρώτες τους επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έστω, στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΛΚ έχει στρέψει το βλέμμα της στον Αγροτικό Αστέρα,  τον οποίο καλείται να υποδεχθεί την Τρίτη (25/10, 15:00) στον "Ταρλά", στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Β' Φάσης ομίλων. 

Παρότι διανύουμε το δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, ο Γιώργος Βαζάκας και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την... καλοκαιρινή τους προετοιμασία και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα για να έρθει στη Μυτιλήνη κάποια ομάδα για φιλικό, αλλά ούτε και διάθεση να ταξιδέψει η ΑΕΛΚ εκτός Λέσβου για κάτι αντίστοιχο, προσπαθούν να βγάλουν χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα κόντρα στην ομάδα νέων. Στο τελευταίο τέτοιο ματς δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα, οι μεγάλοι νίκησαν με 3-0 τους μικρούς. 

Προβλήματα δεν υπάρχουν πάντως ενόψει Αγροτικού Αστέρα, αφού και ο Μιχάλης Φράγκος που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες, αναμένεται να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του.

 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey