Σφίγγει η "θηλιά" των προσφυγών

17/01/2017 - 13:07 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2017 - 13:27

Βραχνάς έχουν γίνει οι προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΛΚ, που διεκδικούν νομικά την κατοχύρωση των χρημάτων που τους οφείλονται από την καλλονιάτικη ΠΑΕ.

Τη Δευτέρα, εκδικάστηκαν δύο ακόμα προσφυγές, η πρώτη του Ανέστη Αναστασιάδη που αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Καλλονής και αποχώρησε το καλοκαίρι διεκδικώντας οφειλόμενα ύψους 50.000€, ενώ η δεύτερη αφορούσε στην περίπτωση του Αλέξανδρου Χιντασέλι, ο οποίος διεκδικεί μικρότερο ποσό που αγγίζει τις 6.700€ για τα δύο χρόνια συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Όπως σημειώνει μάλιστα σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα flnews.gr, στη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης των δύο ποδοσφαιριστών από την Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, ως μάρτυρας στην υπόθεση του Ανέστη Αναστασιάδη κατέθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής, αλλά και γενικός αρχηγός της ΑΕΛΚ Γιώργος Χωριανόπουλος, ο οποίος μία μέρα πριν είχε βρεθεί στη Λέσβο ως βοηθός προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από τους λιγοστούς φιλάθλους, που εκτίμησαν ωστόσο την πολυετή του προσφορά στο σύλλογο. Ο "Χώρια" ήταν εκείνος μάλιστα, που επιβεβαίωσε πως το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ ΑΕΛΚ και Αναστασιάδη δεν τηρήθηκε, αναφορικά με την αποπληρωμή των οφειλομένων, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το ύψος αυτών, διευκρίνισε πως είναι περίπου 50.000 ευρώ...

Η θηλιά στο λαιμό της ΠΑΕ ΑΕΛΚ σφίγγει ολοένα και περισσότερο, με τα χρέη που βαραίνουν το σύλλογο να είναι αρκετά. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις οφειλές προς το δημόσιο, έχει δυσκολέψει αρκετά η εξασφάλιση της απαραίτητης ασφαλιστικής ενημερότητας, γεγονός που... φρενάρει και την όποια μεταγραφική ενίσχυση έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey