Για άλλες... πολιτείες, Ταΐρης και Παραΐμπα!

19/01/2017 - 13:22

Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές έλυσαν και επίσημα τη συνεργασία τους με την ΑΕΛΚ, που μετρά οκτώ απώλειες συνολικά σε σχέση με το ρόστερ που ξεκίνησε τη σεζόν.

Ο Δημήτρης Ταΐρης, για τον οποίο ήταν γνωστό εδώ και μέρες, αλλά και ο Άντερσον Παραΐμπα, είναι οι νέες αποδεσμεύσεις, που έρχονται να προστεθούν σε εκείνες των Μπουρντουζάν, Αρναούτογλου, Κέρη, Ντάλλα, Ντάμπου και Χιντασέλι.

Ενδιαφέρον έχει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που κάνει λόγο για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ταΐρη, αλλά όχι και με τον Παραΐμπα, ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ταΐρη. Παράλληλα, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της και με τον ποδοσφαιριστή Άντερσον Παραΐμπα, ο οποίος επικαλέστηκε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και δε θα καταφέρει να συνεχίσει στην ομάδα μας. Αμφότερους τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey