Προδιαγεγραμμένη η μοίρα της...

22/01/2017 - 16:46 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2017 - 18:25

Μια ακόμα ήττα για την ΑΕΛΚ στη φετινή Football League, ξανά εντός έδρας, αυτή τη φορά από τα Τρίκαλα, με δράστες και πάλι πρώην ποδοσφαιριστές της, που φέτος κυριολεκτικά όπου τη βρίσκουν, την εκτελούν.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, έπιασαν από το... λαιμό την ΑΕΛΚ, προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και ακολούθως τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Οι Καλλονιάτες, σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος και με τόσες αποχωρήσεις από το ρόστερ τους, μοιάζουν ανήμποροι να αποτρέψουν ένα νέο υποβιβασμό, αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά από εδώ και στο εξής.

Τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Σκόρερ, ένας παλιός γνώριμος της ομάδας της Καλλονής, που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της. Ο Βασίλης Γκόλιας πέτυχε μόλις το 2ο γκολ στην καριέρα του, ήταν όμως αρκετό για να δώσει προβάδισμα στα Τρίκαλα με 0-1. Ο έμπειρος ακραίος μπακ σούταρε δυνατά, η μπάλα κάπου κόντραρε, καταλήγοντας στα δίχτυα. Αμέσως μετά, ο Γαβαλάς αναγκάστηκε να αποσύρει τον τερματοφύλακα Μανιάτη, που τραυματίστηκε, περνώντας στη θέση του έναν ακόμα νεαρό από τη Λέσβο, τον Μαλλή. Στο 31', τα Τρίκαλα έφτασαν και στο 0-2, με σκόρερ έναν ακόμα πρώην παίκτη της ΑΕΛΚ, τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών και με κοντινη προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των Καλλονιατών. Η ΑΕΛΚ απάντησε με δύο μακρινά σουτ, ένα από τον Αποστόλου και ένα από τον Σοφιάνη, που δεν ανησύχησαν ωστόσο τον τερματοφύλακα των Τρικάλων και το ημίχρονο έληξε με προβάδισμα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, ο Γαβαλάς πέρασε τον Αγριμάκη αντί του Αποστόλου, ενώ λίγο αργότερα προχώρησε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Σοφιάνη, βάζοντας στη θέση του τον Κροτσίδα. Με τόσα νεαρά παιδιά, δίχως εμπειρίες από την κατηγορία, η ΑΕΛΚ ήταν σα να πετάει λευκή πετσέτα σε ακόμα ένα ματς, δίχως να απειλεί, άνευρη και χωρίς την απαραίτητη δυναμική για να κυνηγήσει κάτι θετικό. Τα Τρίκαλα έκαναν φάση όποτε το επεδίωκαν, χάνοντας μια ακόμα καλή ευκαιρία με τον Κουσκουνά (70'), όμως στο τελευταίο 20λεπτο κατέβασαν στροφές και το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι τη λήξη.

Συνθέσεις:

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (14' λ.τρ. Μαλλής), Σάββα, Αποστόλου (46' Αγριμάκης), Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Γιώργου, Λίταινας, Λαμπράκης, Φράγκος, Σοφιάνης (51' λ.τρ. Κροτσίδας)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Πίντο (51' λ. τρ. Βέρτζος), Αρναρέλλης (83' Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνης (62' Τζάκσον), Κουσκουνάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey