Δόσεις, αλλιώς... εκπτώσεις!

16/02/2017 - 15:18 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2017 - 15:39

Σε αδιέξοδο βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛΚ αναφορικά με την υπόθεση του Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, αφού πληρώνει την απροθυμία της όλο το προηγούμενο διάστημα να εξοφλήσει ή έστω να αποπληρώσει τμηματικά τον Σέρβο επιθετικό, στον οποίο έχουν επιδικαστεί συνολικά 52.674€ συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών εξόδων.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ζήτησε μέσω του νομικού της εκπροσώπου κ. Αργύρη Λίβα να πληρώσει σε οκτώ δόσεις τον Μάρκοβιτς, καταθέτοντας ανταίτηση περί δοσοποίησης της οφειλής. Ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, Εμαννουήλ Αληφραγκής, που βρέθηκε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για λογαριασμό του Μάρκοβιτς τόνισε ότι η συγκεκριμένη προσφυγή βρίσκεται στο στάδιο της ενεργοποίησης ποινών και σε αυτό το σημείο πλέον δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Η σχετική απόφαση αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες και από εκεί θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και το μέλλον της ΑΕΛΚ στην κατηγορία, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο νομικός εκπρόσωπος της καλλονιάτικης ΠΑΕ ανέφερε πως αν δεν υπάρξει απόφαση για τμηματική αποπληρωμή, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην αντέξει ως το τέλος, ειδικά αν της αφαιρεθούν βαθμοί.

Ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, από την Αττάλεια όπου βρίσκεται για προετοιμασία με την τσέχικη Μποέμιανς όπου μεταγράφηκε πρόσφατα, περιμένει την τελεσίδικη απόφαση, έχοντας διευκρινίσει μέσω του "SL" ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί νέο διακανονισμό, από τη στιγμή που ο προηγούμενος δεν τηρήθηκε ούτε στην πρώτη δόση του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey