Άρχισαν τα όργανα...

31/03/2017 - 11:38 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2017 - 21:45

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που παρά την εξαίρετη αγωνιστική προσπάθεια των τελευταίων εβδομάδων, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να της αφαιρεθούν βαθμοί από την συγκομιδή της λόγω χρεών προς πρώην ποδοσφαιριστές της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport".

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή αφαίρεσης βαθμών στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ για οφειλές προς τον Ραούλ Γιορέντε και τον Κώστα Δαύκο. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν δικαιωθεί πρωτόδικα στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και την Τετάρτη η υπόθεσή τους τελεσιδίκησε στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα έχει τρεις ημέρες στη διάθεσή της, από την κοινοποίηση της απόφασης, για να εξοφλήσει πλήρως το χρέος της προς τους δύο παίκτες. Αν δεν το καταφέρει, θα ενεργοποιηθεί προσωρινά η αφαίρεση βαθμών, που ισοδυναμεί με -3 για κάθε ποδοσφαιριστή, δηλαδή -6 συνολικά και θα δοθεί επιπρόσθετη διορία πέντε εργάσιμων ημερών, έως τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) για να προχωρήσει σε πληρωμές και να της επιστραφούν οι βαθμοί. Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας, το -6 θα είναι μη αναστρέψιμο.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ αναζητούν τρόπους για να ξεπεράσουν και αυτόν το "σκόπελο", ενώ είναι υποχρεωμένοι να προβούν τη Δευτέρα 3 Απριλίου και στην καταβολή της πρώτης δόσης των διακανονισμών προς τους Μίροσλαβ Μάρκοβιτς και Άντριου Χογκ, που συνολικά ανέρχεται στις 18.731€.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

"Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Νίκολα Κρισμάρεβιτς κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ."

 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey