Πρώτη προπόνηση για τον Αετό!

17/08/2020 - 20:58 Τελευταία τροποποίηση στις 17/08/2020 - 21:46

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Αετός Λουτρών στη φυσική του έδρα, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου και φιλάθλων οι οποίοι πήραν «γεύση» από την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Νωρίς το απόγευμα συνολικά 21 παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο Λουτρών υπό τις οδηγίες του προπονητή Θεαγένη Διονυσάτου, του γυμναστή Ξενοφών Χαραλαμπή και του προπονητή τερματοφυλάκων Θανάση Τσίγκα.

proponitiko-tim-aetos.jpg (770×576)

Το ρόστερ μέχρι στιγμής απαρτίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα την περασμένη περίοδο,  ενώ στη πρώτη προπόνηση συμμετείχαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Παντελής Μιχαλακέλλης και o ταλαντούχος Κλάους Σεφουλάι.

Επίσης, στην ομάδα των Λουτρών θα αγωνίζονται ο Γιαννακουδάκης ο οποίος αγωνιζόταν στον Ορφέα Κεραμειών, ο νεαρός Διμπαμπής ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Ελύτη μέχρι πρότινος και ο Δρακούλης ο οποίος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά από το πέρασμα του από τον Αιολικό, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ξανά και ο Παπάζογλου.

Ακόμη, η ομάδα των Λουτρών ενισχύθηκε στην αμυντική γραμμή με τον Δημήτρη Λεβεντέλλη με αρκετές παραστάσεις από τη Γ Εθνική. Ο Μυτιληνιός αμυντικός ξεκίνησε από τον Οδυσσέα Ελύτη και κατόπιν συνέχισε σε Θύελλα Πηγής, Καλλονή Κ17 και Κ20, στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο ΠΑΟ Ξυλούπολης.

Να σημειωθεί ότι υπήρχαν κάποιες δικαιολογημένες απουσίες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στην περίοδο της προετοιμασίας, ενώ η διοίκηση θα ενισχύσει το ροστερ με επιπλέον προσθήκες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey