Ν.Σπανός:Ο Αετός μας γράφει την δική του ιστορία!

11/10/2020 - 11:37 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2020 - 12:01

Μια ημέρα πριν την πρεμιέρα για τον Αετό Λουτρών με αντίπαλο το Κερατσίνι, ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Σπανός με ανακοίνωση ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν το σωματείο στην προσπάθεια του για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το ταξίδι της Γ Εθνικής!Αναλυτικά:

"Και όμως είναι γεγονός,ο Αετός μας έκανε το παραπάνω βήμα και μετά από είκοσι ένα χρόνια, για πρώτη φορά στα σαλόνια της Γ Εθνικής κατηγορίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πίστεψαν και είναι κοντά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στο Δ.Σ, τον Θανάση Μοσχονησιώτη, τον Ελπιδοφόρο Λέλεκα, τον Γιώργο Βασιλέλλη, τον Δημήτρη Κομνηνό, τον Βαγγέλη Κουρή, τον Μαρίνο Κολουμαργέτο, τον Στρατή Σκαλοχωρίτη και τον Μανώλη Κρητικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς μας,αλλά και στις τοπικές επιχειρήσεις του χωριού μας,της πόλης και γενικά όλου του νησιού μας!

Φέτος κάνουμε τη διαφορά με δυνατούς παίχτες και εκτός γηπέδου!! Οι μεγάλοι μας χορηγοί που σε αυτό το ταξίδι που ξεκινάμε είναι απ' την πρώτη στιγμή κοντά μας. Η επιχείρηση, Κτήμα Ελιά και Θάλασσα στη Σκάλα Λουτρών, η οποία κάνει τη διαφορά στις κοινωνικές εκδηλώσεις σας, σε ένα απόλυτα μαγευτικό τοπίο. Και για πρώτη φορά η ναυτιλιακή εταιρία Hellenic Seaways δίνει το παρόν δίπλα στον Αετό μας!!! Να ευχαριστήσουμε την Γενική Γραμματεία Νησιωτικής πολιτικής,την Γραμματέα Χριστιάνα Καλογήρου, τον αφανή ήρωα και απ την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου με ουσιαστικές κινήσεις Κυριάκο Πετρέλλη, τον Κώστα Χονδρονικόλα υπάλληλο στο γραφείο της Γενικής. Να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη,τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κουρσουμπά, τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλλη και τον άοκνο υπάλληλο παντός καιρού Γιώργο Χατζησταυράκη.

Τον Δήμο Μυτιλήνης, τον Δήμαρχο Στρατή Κύτελη, τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κατσαβέλλη ,όλα τα μέλη της οικονομικής επιτροπής που στήριξαν το αίτημα μας καθώς και τον υπάλληλο Δημήτρη Παπαδέλλη για την βοήθεια του στην κατάθεση του φακέλου. Τον σύνδεσμο Πολιτισμού και Αθλητισμού των δύο Δήμων, απ τον οποίο περιμέναμε κάτι παραπάνω,την πρόεδρο Βάσω Χοχλάκα για τις ενέργειες τής για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου,τον υπάλληλο του γηπέδου Δημήτρη Σκαρλάτο για την άψογη συνεργασία του και την προτεραιότητα που έδωσε για τη συντήρηση του γηπέδου μας.

Επίσης, τα μέλη της επιτροπής που ορίστηκαν απ τη Γενική Συνέλευση και παρέστησαν στις συναντήσεις μας με τους τοπικούς φορείς Βασίλη Μαμώλη και Σταύρο Γριππιώτη και για το τέλος άφησα τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Λεσβου Σταυρό Ψαρόπουλο απ' τον οποίο μετά και από τις προσωπικές μας συναντήσεις κατάλαβα ότι μας ενώνουν πιο πολλά από ότι μας χωρίζουν! Με κοινή συνισταμένη την αγάπη μας για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο ήταν απ τους πρώτους που με έπεισε να μην κάνω πίσω. Ήταν απ τους λίγους που με παρότρυνε λέγοντας μου, "προχώρα μη κάνεις πίσω,βλέπε μπροστά,το θεωρώ δεδομένο ότι θα κατέβεις". Ήταν εκείνος που σήκωσε το τηλέφωνο και ζητούσε να βρεθεί επιτέλους μια λύση για τα νησιώτικα σωματεία. Ήταν εκείνος που μαζί με τούς άλλους προέδρους των νησιωτικών ενώσεων έστειλαν την επιστολή για την στήριξη όλων των νησιωτικών σωματείων για τις μετακινήσεις και τα οδοιπορικά των διαιτητών.

Είναι σημαντικό μετά από αυτήν την επικοινωνία εκεί στην Ε.Π.Ο να καταλάβουν και να εμπεδώσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά και έτσι μετά από πολλά χρόνια έχουμε την απόφαση της εκτελεστικής Επιτροπής για την στήριξη της νησιωτικότητας. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε να τηρηθούν όλα στο ακέραιο. Σας ευχαριστούμε όλους μα όλους για την στήριξη!!! Το ταξίδι μόλις ξεκινάει, ο ΑΕΤΟΣ μας γράφει την δική του ιστορία!!!!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey