«Χ»άρισε το βαθμό ο Αετός!

12/10/2020 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 14/10/2020 - 12:10

Κάθε άλλο παρά χαρούμενος είναι ο Αετός Λουτρών από το ισόπαλο 1-1 κόντρα στο Κερατσίνι, αφού ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ο ένας βαθμός φαντάζει λίγος. Η ομάδα της Λέσβου, στο παρθενικό της παιχνίδι στη Γ' Εθνική, κοίταξε στα μάτια το Κερατσίνι και αδικείται από την ισοπαλία. 

Οι παίκτες του Θεαγένη Διονυσάτου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Τριλιανού, έπειτα από κόρνερ του Σεφουλάι. Με το υπέρ του 1-0 ο Αετός έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και ήταν εκείνος που πλησίαζε επικίνδυνα την αντίπαλη εστία, κρατώντας ταυτόχρονα μακριά από τη δική του περιοχή το Κερατσίνι.

Στην ανάπαυλα, δύο αλλαγές ωστόσο διαφοροποίησαν την εικόνα του πρώτου μέρους. Η αναγκαστική του Αετού, με τον Μιχαλάκη να αφήνει τη θέση του στον Τσομπανέλλη, που επέφερε και εσωτερικές αλλαγές στην 11άδα, αλλά και η είσοδος του Μπάτσι για τους φιλοξενούμενους, ήταν οι δύο καθοριστικοί παράγοντες που αφενός η ομάδα των Λουτρών έχασε ένα σημείο αναφοράς στην επίθεσή της, αφετέρου το Κερατσίνι κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έγινε πιο απειλητικό.

Στο 60ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με κοντινή προβολή του Λένγκα, ο οποίος πρόλαβε στο πρώτο δοκάρι τον τερματοφύλακα Παπάζογλου, κάνοντας το 1-1. Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες της ομάδας των Λουτρών πίεσαν για το δεύτερο γκολ και στο 70' κέρδισαν πέναλτι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σεφουλάι και χέρι αμυντικού εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιουκαρής, όμως ο τερματοφύλακας Κουμπούλα έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Στα εναπομείναντα λεπτά, το ματς ήταν ανοιχτό και θα μπορούσε να έχει γείρει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, ωστόσο καμία από τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν κατέληξε σε γκολ και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ (Θ. Διονυσάτος-Τσίγκας): Παπάζογλου, Πολύζος (73' Διμπαμπής), Μουτζούρης, Καπταγιάννης, Τριλιανός, Κριπιντίρης, Σεφουλάι (90' Γιαννακουδάκης), Γιουκαρής, Παπαδόπουλος (83' Βλαστέλλης), Μιχαλάκης (46' Τσομπανέλλης), Δρακούλης

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουμπούλλα, Σπανός (55' Σάμαρης), Μιχάλας, Αγγελάκης, Καρδάμης (81' Θεοδώρου), Μελής, Ροκάκης (46' Μπάτσι), Λένγκα, Στρίγγας, Γκουριώτης, Γκολφινόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey