Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τόμι!

19/02/2011 - 13:09

Η πρόθεση της ΕΠΟ να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την ισχύ των νέων δεδομένων σε Γ' και Δ' Εθνική ακόμα και από φέτος, έχει προβληματίσει έντονα τον Γενικό Αρχηγό του Διαγόρα, που αποτελεί και των ιθύνων νου της φετινής προσπάθειας της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, με την οικονομική υποστήριξη φυσικά του Προέδρου Φώτη Αλεξανδρή.

Μπορεί η μάχη για τον τίτλο στην Α' Κατηγορία να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ο Διαγόρας είναι η μοναδική ομάδα που έχει βγει ανοικτά να δηλώσει πως "και θέλει και μπορεί να πάρει τον τίτλο", επιστρέφοντας στα γήπεδα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (Διαβάστε ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ). Αν όμως το νέο μέτρο της ΕΠΟ μπει σε εφαρμογή από φέτος, τότε ο πρωταθλητής Λέσβου θα μείνει με την... κούπα στο χέρι, αφού δεν προβλέπεται προβιβασμός για τις ομάδες που κατέκτησαν την 1η θέση στις τοπικές κατηγορίες των Ενώσεων.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι στα όσα χρόνια ο Χατζηκυριαζής ασχολείται ενεργά με το Διαγόρα, εκείνος έχει μόνο επιτυχίες, πρωταγωνιστώντας στο τοπικό και μετρώντας μέχρι σήμερα και δύο παρουσίες στη Δ' Εθνική. Θα τριτώσει; Κανείς δεν ξέρει. Εξάλλου το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και για τον τίτλο ερίζουν -μέσω των αναμενόμενων μπαράζ- Όλυμπος Αγιάσου, Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας, Αστέρας Νίκης και Αναγέννηση Γέρας...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey