Σ΄ένα χαρτάκι έγραψε...

28/02/2011 - 22:06

Το ντέρμπι Φωκικού-ΑΕΛΚ που έρχεται την επόμενη αγωνιστική, ήδη απασχολεί τους πάντες στο Βόρειο όμιλο της κατηγορίας... Επικοινωνιακά το μεγάλο αυτό παιχνίδι, παραπέμπει σε ντέρμπι των "αιωνίων" παρά το ότι ΑΕΛΚ και Φωκικός έχουν κοντραριστεί στην ιστορία τους, μόλις μία φορά στο παρελθόν.

Η παρουσία του Μιχάλη Κασάπη στον πάγκο της ομάδας της Άμφισας, εκείνη του Αντωνίου στον πάγκο της ΑΕΛΚ, η πολύκροτη κόντρα του Βοιωτού τεχνικού με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη... "οι παίκτες με μειωμένη απόδοση" και πολλά που ειπώθηκαν τόσο από Άμφισσα μεριά, όσο και από Καλλονή, συνθέτουν τελευταία ένα εκρηκτικό δυστυχώς κλίμα ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού.

Στην Άμφισσα, θυμήθηκαν όμως άλλο ένα περιστατικό όπως μαθαίνουμε που ανεβάζει τους τόνους... Ένα χαρτάκι που έμεινε κολλημένο στην πόρτα των αποδυτηρίων που χρησιμοποιησε στο γήπεδο του Φωκικού, ο Εορδαϊκός στον πρώτο γύρο, έγραφε διάφορα... σπαρταριστά για την τεχνική ανάλυση των αντιπάλων και έπεσε στα χέρια των γηπεδούχων όταν τελείωσε το παιχνίδι (σ.σ 2-0 τότε υπέρ του συγκροτήματος του Λίβα). Και ω του θαύματος και αυτό θα το... πληρώσει η ΑΕΛΚ. Αμάν με αυτά τα σημειώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey