Butterfly effect: Σύγκρουση και... κελεπούρι!

01/03/2011 - 22:18 Τελευταία τροποποίηση στις 01/03/2011 - 22:23

Αυτό που έπρεπε να έχει κάνει από το ξεκίνημα της χρονιάς η Electronet Γέρα, το πραγματοποιεί έστω και καθυστερημένα, όχι όμως αργά, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Προσλαμβάνει για προπονητή έναν έμπειρο και καταξιωμένο άνθρωπο στο χώρο, με γνώση της κατηγορίας, που μπορεί να οδηγήσει τους Πρωταθλητές Λέσβου στην ανάκαμψη.

Πώς όμως ο Αργοναύτης Τριγλίας, επίσης νεοφώτιστος στη Γ' Εθνική, έφτασε στο διαχύγιο με τον Βασίλη Μάντη, τον προπονητή που τον οδήγησε στην άνοδο και όλοι έπιναν νερό στο όνομά του στη Ραφήνα;

Το sportlesvos.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αιτία του διαζυγίου ήταν μια διένεξη στην προπόνηση ανάμεσα στον κόουτς Βασίλη Μάντη και το... βαρύ σέντερ του Αργοναύτη, Μιχάλη Δαγκλή. Ο προπονητής ζήτησε από τη διοίκηση την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη, όμως το ΔΣ εκτιμώντας την πολυετή προσφορά του παίκτη στο σύλλογο έκανε τα στραβά μάτια. Ο Μάντης, όμως, ήταν ανένδοτος κι έτσι αποφάσισε να δώσει εκείνος τέλος στην κοινή τους συνύπαρξη στα παρκέ, αποχωρώντας από την ομάδα της Ραφήνας.

Έτσι λοιπόν, μέσα από μια σύγκρουση χιλιόμετρα μακριά από τη Μυτιλήνη, προέκυψε "κελεπούρι" για την ομάδα της Γέρας, που εκμεταλλευόμενη και το... butterfly effect, θα δώσει το δικό της αξιοπρεπή αγώνα, στη μάχη για παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey