Το χαρτάκι του Αντωνίου βάζει φυτιλιές...

01/03/2011 - 23:16 Τελευταία τροποποίηση στις 01/03/2011 - 23:47

Τα προεόρτια του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα σε Φωκικό και ΑΕΛΚ ξεκίνησαν... Οι δύο ομάδες έχοντας βρεθεί πολύ κοντά μέσα στη σεζόν λόγω της παρουσίας του Μιχάλη Κασάπη στους πάγκους και των δύο ομάδων, αλλά και αυτης του Αντωνίου, που αποδεικνύεται πως έχει αφήσει αλγεινές εντυπώσεις στην Άμφισσα, έχουν πολλούς λόγους να βρίσκονται σε... αντιπαράθεση.

Σαφέστατα σημαντικό ρόλο σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα που διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα παίζει και το άκομψο διαζύγιο του Κασάπη με την ΑΕΛΚ, με τις κόντρες που αυτό δημιούργησε και όσα ακολούθησαν με παίκτες και ανθρώπους της Καλλονής, που απ΄ότι φαίνεται αποτελούν "κόκκινο πανί" για τους φίλους του Φωκικού, οι οποίοι έχουν πλήρη ταύτιση με τον Βοιωτό τεχνικό.

Βέβαια να σημειώσουμε εδώ, πως από πλευράς ΑΕΛΚ και των φιλάθλων της, δεν καταγράφεται ουδεμία ανάμειξη στη σύνθεση αυτού του εχθρικού κλίματος. Το κλίμα έχει διαμορφωθεί από τους ανθρώπους των δύο ομάδων, τις επιλογές τους και τις... αμαρτίες του παρελθόντος τους.

Μία ακόμη απόδειξη αυτού που σας περιγράφουμε παραπάνω, αποτελεί η δημοσίευση του "fokikos.gr", η οποία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που μας μετέφεραν συνάδελφοι δημοσιογράφοι από την Αθήνα και σύμφωνα με αυτές αναρτήσαμε σε backstage... για το χαρτάκι του Σωτήρη Αντωνίου, που ξέχασε να ξεκολλήσει από την πόρτα των αποδυτηρίων του Φωκικού, στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό στον Α' Γύρο... Και έγραφε διάφορα για τους αντιπάλους παίκτες.

Στην Άμφισσα, δε φαίνεται πως έχουν συγχωρήσει αυτή την κίνηση του "Κόπερφιλντ" και ιδού ένα κομμάτι από τη δική τους ανάρτηση για το εν λόγω θέμα...

"Σωτηράκη πάρε χαρτί και σημείωνε από τώρα, αλλά αυτή τη φορά τα σωστά, γιατί τα "αργός", "κοντός" που έγραφες τότε δεν πρέπει να σου πολυβγήκαν -μεταξύ μας- γιατι αν θυμάμαι καλά ο Εορδαικός είχε χάσει 2-0"

Μ. Κασάπης: ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ
Παρασκευάς: ΒΡΑΧΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Θωμόπουλος: TOYΡΜΠΟ
Τρελλόπουλος: ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ
Δημητρίου - Κωστόπουλος: ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ
Δήμας: Ο... ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σκαριμπας: CAPTAIN
Κουμπρόγλου: ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΤΗΣ
Μπουλουλής: TAΛΕΝΤΟ
Κανελλόπουλος: ΠΥΡΟΒΟΛΟ
Τζέκος: ΘHΡΙΟ!

Πηγή: fokikos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey