Βενγκέρ κατά UEFA! ΕΠΣ Λέσβου κατά Βενγκέρ!

10/03/2011 - 23:40 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2011 - 00:41

Για αλαζονεία αλλά και... δικτατορία από πλευράς UEFA μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη διαιτησία με τη Μπαρτσελόνα, με τον Αλσατό να τονίζει: "Μας τιμώρησαν και θέλουν να ζητήσουμε και συγγνώμη", δήλωσε χαρακτηριστικά στα διεθνή Μέσα ο μεγάλος Βενγκέρ εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για την αποβολή του Φαν Πέρσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το Μπουζάκα.

Το τρίτο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ καλά κρατεί... Μετά την φραστική επίθεση Βενγκέρ και Νασρί στον Μάσιμο Μπουζάκα και την κλήση τους σε απολογία από την UEFA, ήρθε να προστεθεί και νέο επεισόδιο στο σήριαλ, με τον Αλσατό τεχνικό να εξαπολύει μύδρους κατά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο Βενγκέρ δεν δίστασε να κατηγορήσει την UEFA ότι φέρεται δικτατορικά και ότι επιδεικνύει αδικαιολόγητη αλαζονεία, ενώ υπογράμμισε ότι αντί να περάσει στην επίθεση με τις κλήσεις σε απολογία θα έπρεπε να κατεβάσει το κεφάλι της από ντροπή για την αδικία εις βάρος των "κανονιέρηδων".

"Αυτή που τιμωρήθηκε είναι η Άρσεναλ. Όταν έχεις ένα ποδοσφαιρικό ματς τέτοιου επιπέδου, δεν μπορείς να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις και να δείχνεις στη συνέχεια τέτοια υπεροψία.
Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι μπορούμε να πάρουμε λάθος αποφάσεις κάποια στιγμή, αλλά οι πράξεις που ακολουθούν παραπέμπτουν σε δικτατορία. Έχει χαθεί η λογική", τόνισε ο Βενγκέρ, και συνέχισε με το ίδιο δηκτικό ύφος:

 "Λίγη περισσότερη ταπεινότητα θα έκανε καλό στην UEFA. Το να απολογηθείς για αυτό που έγινε θα ήταν πολύ καλύτερο από το να αποδίδεις κατηγορίες σε ανθρώπους που δεν έκαναν κάτι λάθος. Η UEFA θα πρέπει να διατηρήσει χαμηλό προφίλ μετά από αυτό που συνέβη.

Αυτό θα ήταν καλύτερο, θα έδειχνε πως υπάρχει ευαισθησία και κατανόηση της κατάστασης. Είμαστε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, χάσαμε τον έναν από τους μεγάλους μας στόχους, τιμωρηθήκαμε σκληρά και από πάνω θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από την UEFA. Δεν κάναμε κάτι λάθος.
Αυτοί οργάνωσαν το θεσμό, αυτοί επέλαξαν τους διαιτητές που έρχονται στους αγώνες. Δεν είμαι εγώ το άτομο στο οποίο πρέπει να απολογηθούν. Δεν τιμωρούν εμένα. Έιναι η Άρσεναλ αυτή που έχει τιμωρηθεί".

(Πηγή: sport24)

Α, ρε Βενγκέρ! Είσαι τυχερός που τα είπες αυτά στην UEFA, που είναι πράγματι μία ομοσπονδία που καθυστερεί να πληρώσει τα προβλεπόμενα στα clubs, δεν έχει απολύτως κανένα επίπεδο, δεν προσφέρει θέαμα, έχει διατησίες για κλάματα και φυσικά είναι ανυπόληπτη...

Γιατί αν τα έλεγες αυτά για καμιά ΕΠΣ Λέσβου, λέμε τώρα, θα είχες τιμωρηθεί αρχικά με οκτώ αγωνιστικές αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους, θα πλήρωνες μαζί με την Άρσεναλ ακριβά για αυτά που είπες, εκτός και αν έβγαινες μετά από λίγο καιρό με δελτίο τύπου στο France Football και τα έπαιρνες πίσω, ξεκαθαρίζοντας πως φυσικά δεν είχες σκοπό να θίξεις, ούτε τον Πρόεδρο, ούτε τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ, ούτε κάποιον άλλον παράγοντά της.

Αν πείθονταν όλοι τους, ότι είσαι ειλικρινής και δεν έπεφτες σε κανέναν τσαμπουκαλεμένο και θιγμένο παράγοντα που μπορεί να ήθελε να κάνει και καμιά συμπληρωματική έκθεση, θα γλίτωνες και συν 2,5 μήνες ημερολογιακού αποκλεισμού για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός του... Και όλα θα ήταν μέλι γάλα. Σα να μην τα είπες ποτέ! Του χρόνου θα έπαιρνες και... πέντε μπάλες δώρο, για να παίζει ο Νασρί και  ο Αρσάβιν.

Τώρα όμως την πάτησες... Η UEFA θα σου στερήσει την παρουσία σου από τον πάγκο της ομάδας για ένα παιχνίδι (αυτή εκτιμούν τα διεθνή μέσα πως θα είναι η τιμωρία μετά την απολογία του Αλσατού) και φυσικά θα λάβει σοβαρά υπόψη της, τα όσα κατήγγειλες προκειμένου στο μέλλον να παρουσιαστεί καλύτερη.

Αν και εδώ που τα λέμε, με όλο το σεβασμό στο μεγάλο Γάλλο τεχνικό, η UEFA έχει και ένα δίκιο να είναι και λίγο αυστηρή με τέτοιου είδους κρίσεις, τη στιγμή που αναμφίβολα η διοργάνωσή της, είναι υψηλού επιπέδου και άπαντες πασχίζουν κάθε χρόνο να συμμετέχουν σε αυτή...

Τώρα το από που αντλεί τέτοιο θράσος η δική μας ΕΠΣ και ζητάει και τα ρέστα από τα σωματεία, που διαμαρτυρήθηκαν δικαίως στο πρόσφατο παρελθόν, είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία που δεν έχουμε κουράγιο ακόμα να σχολιάσουμε στα σοβαρά... Πάντως ας διαβάσουν, (ή ας τους μεταφέρουν το εν λόγω δημοσίευμα γιατί η εξοικείωσή τους με το ίντερνετ είναι ακόμη σε βρεφικό στάδιο) οι άνθρωποι της... EPS Lesvou το τι είπε ο Βενγκέρ για την UEFA και πως αντιδρά η Ομοσπονδία. Ας καταλάβουν, πως παντού έχεις δικαίωμα να διατηρείς δική σου άποψη. Κι ας την πληρώσεις! Όχι όμως να σου δίνεται η δυνατότητα εναλλακτικά, να ανακαλέσεις για να μην την πληρώσεις... Τι την έχουν δει εδώ πέρα; UEFA; 


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey