...Το χρονικό του τέλους!

22/03/2011 - 00:45 Τελευταία τροποποίηση στις 22/03/2011 - 01:36

Σύγχυση επικρατεί στο φίλαθλο κόσμο της Καλλονής για το τί μεσολάβησε μέχρι το τέλος της συνεργασίας του Σωτήρη Αντωνίου και του Παύλου Μυροφορίδη με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έφτασε η πληροφορία περί "τελειώματος", έπειτα από απόφαση που πήρε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης, ωστόσο με μια δήλωση - παραίτηση, σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο Σωτήρης Αντωνίου θέλησε να προλάβει τις εξελίξεις.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕΛΚ προσπάθησε "για το καλό της ομάδας" να πάρει πάνω του την ευθύνη, αποχωρώντας από το σύλλογο, ωστόσο φαίνεται ότι στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος δεν του άφησε κανένα απολύτως περιθώριο, αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει πρόωρα το όνειρο ενός δεύτερου συνεχόμενου τίτλου με την ομάδα της Καλλονής.

Το ποιος πήρε πρώτος πάντως την απόφαση λίγη σημασία έχει, αφού πρόκειται για άνευ ουσίας προβάδισμα στις εξελίξεις και αφορά μονάχα τις εντυπώσεις.

Χρονικά πάντως, πρώτος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το τέλος της συνεργασίας του με την καλλονιάτικη ΠΑΕ ο Γενικός Αρχηγός Παύλος Μυροφορίδης, που φαίνεται ότι "πλήρωσε το μάρμαρο", λόγω της κοινής του θητείας με τον Σωτήρη Αντωνίου στον Εορδαϊκό, που όπως και στην ΑΕΛΚ, δε χαρακτηρίστηκε από επιτυχία...

Οφείλουμε επίσης να αναφέρουμε, πως διοικητικοί κύκλοι που πληροφορήθηκαν τα περί ύπαρξης δήλωσης - παραίτησης, έσπευσαν άμεσα να μας διευκρινίσουν, ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και ότι πρόκειται για καθαρή αποπομπή, φέρνοντάς μας στη μνήμη -από την ανάποδη αυτή τη φορά- τα όσα έγιναν αρχές του χρόνου με την πολύκροτη απομάκρυνση του Μιχάλη Κασάπη από τον πάγκο της ΑΕΛΚ.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο Νίκος Μιχαλάκης είχε δείξει τις προθέσεις του από τα Γιάννενα. Το Σάββατο προτίμησε να μίλησει για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, τονίζοντας τους την αναγκαιότητα επίτευξης του στόχου της ανόδου. Την Κυριακή, αμέσως μετά το ματς, προτίμησε τη σιωπή. Όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε "μπόρα"...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey