Να πας στο καλό, Σωτήρη...

22/03/2011 - 13:09 Τελευταία τροποποίηση στις 31/12/2011 - 19:29

Αγαπητέ Σωτήρη,

Μαθαίνουμε, ότι μας «φόρτωσες» το τέλος της συνεργασίας σου με την ΑΕΛΚ.  Να ξέρεις, πως δεν το κάναμε επίτηδες. Ο… Μαρίνος είναι τεχνίτης παίκτης και δεν μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στα «βοσκοτόπια» της κατηγορίας, ενώ ο… Βαγγέλης έχει «βαρύνει» τελευταία και δεν αντέχει δύο ημίχρονα. Είχε και αέρα προχθές...

Πέρα από την πλάκα, θα συμφωνείς φαντάζομαι, ότι οι «τοπικοί δημοσιογράφοι» σε εξυμνούσαν τα δύο χρόνια που η ΑΕΛΚ πρωταγωνιστούσε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Σε βάφτισαν «Κόπερφιλντ» και σε αποθέωναν για τα διάφορα «μαγικά» σου κόλπα από τον πάγκο, όταν εσύ ο ίδιος απορούσες με την τύχη σου και μας μιλούσες off the record για… μπαρμπούνια. Άσε, που πάντοτε σε είχαν στο απυρόβλητο σε κάποια «γκέλα».

Η ζωή όμως Σωτήρη, δεν είναι μόνο χαρά και καλαμπούρι. Ενίοτε σου δείχνει και το σκληρό της πρόσωπο. Το βίωσες στην Πτολεμαΐδα, όπου πήγες «αεράτος» πρωταθλητής κι έφυγες… νύχτα! Θέλησες να ξαναδοκιμάσεις και στην Καλλονή. Τι κρίμα όμως, που ο «λαγός» είχε πηδήξει από το καπέλο και το… πηγάδι των επιθυμιών είχε στερέψει!

Δόξα τω Θεώ, παράπονο δεν έχουμε από τη δουλειά μας. Η αθλητική ιστορία της Λέσβου εξάλλου, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να καταγράψουμε μεγάλες επιτυχίες στην πολυετή παρουσία μας στη δημοσιογραφία. Ωστόσο, και το τοπικό έχει τη γλύκα του. Άκουσε, τι σου λέω. Μπορεί σύντομα να βρεθείς εκεί…

Και κάτι ακόμα. Αντιθέτως με κάποιους «προπονητές» του χώρου σου, που τρώνε ψωμί ανεπάγγελτοι, στο δικό μας «σινάφι» για να λέγεσαι δημοσιογράφος, δείχνεις ταυτότητα… Κι εμείς έχουμε!

Καλή επιτυχία και στις δικές σου εξετάσεις…

ΥΓ: «Ουδείς αχαριστότερος, εκ του ευεργετηθέντος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey