Οι νίκες επιβραβεύονται στην Καλλονή!

04/04/2011 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2011 - 13:13

Το ότι η ΑΕΛΚ είχε να κερδίσει στο πρωτάθλημα σχεδόν ένα ολόκληρο δίμηνο, μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, είναι λογικό να είχε προβληματίσει παίκτες, διοίκηση και φιλάθλους. Ωστόσο, τα δύο θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Κοζάνη "έφτιαξαν" το κλίμα και μάλιστα, οι φίλαθλοι που γλυκάθηκαν από το γεγονός ότι η ομάδα πλησίασε στην κορυφή, φρόντισαν να... γλυκάνουν τους ποδοσφαιριστές, επιβραβεύοντας τους.

Στο γνωστό Dream Cafe της Καλλονής, μετά από επτά ματς δίχως νίκη, είχαν τάξει... πίτα στον Άγιο Φανούριο, επιθυμώντας να τους φανερώσει τα τρίποντα βαθμών, που τόσο στερήθηκαν στις αρχές του 2011. Και επειδή τα τάματα, ως πανάρχαιο έθιμο, οφείλουμε να τα τηρούμε ευλαβικά, η πρώτη φανουρόπιτα ετοιμάστηκε μετά το ματς με τα Γιαννιτσά. Οι παίκτες το χάρηκαν, δείγμα του καλού πλέον κλίματος που υπάρχει στην ομάδα και η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και μετά το ματς με την Κοζάνη.

Πλέον, αποτελεί στην Καλλονή κάτι σα... γούρι, με αποτέλεσμα παίκτες, τεχνική ηγεσία και φίλαθλοι να αδημονούν για το τρίτο κατά σειρά κέρασμα, μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey