Χαρτάκια με... νόημα στην Καλλονή!

07/04/2011 - 00:25 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2011 - 01:03

Το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" γνώρισε μεγάλες στιγμές στο νικηφόρο -όπως εξελίχθηκε- ντέρμπι της ΑΕΛΚ με την Αναγέννηση Επανομής, αφού οι κερκίδες ήταν κατάμεστες από νωρίς και κυριολεκτικά δεν υπήρχε κενός χώρος ούτε στα σκαλάκια.

Κάπου σε μια γωνιά βρίσκονταν και περίπου 10 φίλοι της Επανομής, που κατά την είσοδο των ομάδων ανέμισαν κάποια κασκόλ και μια μικρή σημαία, την ίδια ώρα που οι φίλοι της ΑΕΛΚ είχαν δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και χαρτάκια, υπό τους ήχους του τυμπάνου που δε σταμάτησε ούτε λεπτό!

Βέβαια, κάποιοι φίλοι της ΑΕΛΚ βρήκαν την ευκαιρία να διατυπώσουν με έμμεσο τρόπο την αντίθεσή τους, αναφορικά με τη -γνωστή εδώ και καιρό- σεναριολογία περί της πιθανής μετακίνησης της έδρας της ΑΕΛΚ από την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Μαζί λοιπόν με όλα τα χαρτάκια, πέταξαν και κάποια διαφορετικού μεγέθους που είχαν τυπωμένο πάνω τους ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε αποδέκτη: "Η Αελκάρα παίζει --- για όλο το νησί... και πρέπει - να μείνει - ΕΔΩ στην Καλλονή!!!".

Η κίνησή τους αυτή μπορεί να πέρασε προς στιγμήν απαρατήρητη, όμως με τη λήξη του ματς πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν τα χαρτάκια στα χέρια τους για να διαβάσουν το τί ακριβώς έγραφαν, κάνοντας -όπως ήταν φυσικό- τα δικά τους σχόλια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey