Η αχώριστη τετράδα της ΑΕΛΚ!

19/06/2011 - 12:12

Οι εξελίξεις σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέλλον της ΑΕΛΚ είναι ραγδαίες και όπως όλα δείχνουν ταυτίζονται με τη Μυτιλήνη, κάτι που μπορεί να σκεφτεί κανείς, βλέποντας τις πολλές και... φανερές πλέον συναντήσεις της "αχώριστης τετράδας", σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Και αν για τους Μιχαλάκη, Παπαδόπουλο και Καρτάλη είναι φυσιολογικές τέτοιου είδους επαφές, το γεγονός ότι στην παρέα τους εσχάτως έχει προστεθεί και ο Μιχάλης Καραβασίλης, φανερώνει την πρόθεση και των δύο πλευρών για συνεργασία. "Ο κόσμος το 'χει τούμπανο" εξάλλου...

Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Αιολικού προορίζεται για τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ΑΕΛΚ, έχοντας αποφασίσει να κρεμάσει πλέον τα γάντια του έπειτα από μια πολυετή καριέρα, γεμάτη συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.

Το σενάριο που... φοριέται τελευταία, κάνει λόγο για ταυτόχρονη προώθηση του Προκόπη Καρτάλη στο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, ενώ ο Λουτσιάνο θα παραμείνει πιθανότατα στο τεχνικό επιτελείο, είτε σαν πρώτος προπονητής αν η ομάδα μείνει στη Γ΄Εθνική, είτε σα βοηθός εφόσον κερδίσει την άνοδό της στα χαρτιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey