Πώς αλλάζει ο καιρός, Πρόεδρε;

27/06/2011 - 10:05 Τελευταία τροποποίηση στις 27/06/2011 - 10:29

Η μετακόμιση της ΑΕΛΚ στη Μυτιλήνη θεωρείται γεγονός, έπειτα και από την επίσημη παραδοχή του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα OnSports.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ εκφράστηκε χθες δίχως περιστροφές, γύρω από την αναγκαιότητα της μετακόμισης της ομάδας από το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" στον "Ταρλά", απαντώντας χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση: "Είναι η μοναδική λύση. Το γήπεδο το δικό μας έχει χωρητικότητα 720 ατόμων και η μόνη λύση είναι να μετακομίσουμε στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, προκείμενου να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου, αλλιώς δεν θα μπορούμε να βγούμε οικονομικά."

Φυσικά, επειδή τα... γραπτά μένουν και στο sportlesvos.gr έχουμε μεγάλο αρχείο από άρθρα και δημοσιεύσεις, σας παραθέτουμε παρακάτω τις δηλώσεις του Νίκου Μιχαλάκη την έκρυθμη περίοδο του Ιανουαρίου, με τις οποίες διατήρησε μια ημέρα αργότερα ευθεία γραμμή και ο Κώστας Παπαδόπουλος, τότε που άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες περί μετακόμισης, με τους φιλάθλους της ΑΕΛΚ να μη θέλουν καν να ακούσουν πως η ομάδα τους θα φύγει από την Καλλονή.

7.1.2011 - Νίκος Μιχαλάκης:"Υπάρχει μια πανσπερμία πληροφορίων στην Καλλονή, που διαδίδεται από κακοθελητές, ανθρώπους κακοπροαίρετους γύρω από ένα αρρωστημένο σενάριο, ότι τάχα η ομάδα θα φύγει από την Καλλονή και θα πάει στη Μυτιλήνη. Όποιοι τα διασπείρουν αυτά, μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Επιτέλους, άνθρωποι που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΛΚ, ας την αφήσουν ήσυχη, ας παραμερίσουν τους εγωισμούς τους και τουλάχιστον ας μην την πυροβολούν. Όλη αυτή η παραφιλολογία κάνει κακό. Ο στόχος μας είναι η Β' Εθνική και ποτέ δεν ειπώθηκε από τα χείλη μου, πως υπάρχει περίπτωση να φύγει η ομάδα από το Λεκανοπέδιο και να πάει στη Μυτιλήνη..."

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τα όσα σταδιακά μεθοδεύτηκαν...


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey