Το δεξί χέρι του Πιλάβιου από τη... Χίο!

22/07/2011 - 14:40

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος έχει κατασταλάξει εδώ και καιρό στους πιστούς του συνεργάτες, ένας εκ των οποίων είναι από το γειτονικό νησί της Χίου. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαρρή, που τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Ομοσπονδίας, κατέχοντας τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Από χθες το απόγυεμα, ο Γιώργος Σαρρής αναβαθμίστηκε ωστόσο αναλαμβάνοντας την Προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Πιλάβιου. Μάλιστα, κύκλοι της Ομοσπονδίας κάνουν λόγο για ανάληψη της "ηλεκτρικής καρέκλας" από ένα άφθαρτο πρόσωπο, που ήταν αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη  κούρσα, κερδίζοντας στο νήμα τους Αριστείδη Σταθόπουλο, Γιώργο Γκιρτζίκη και Γιάννη Οικονομίδη, που "έπαιζαν" για τη θέση το τελευταίο διάστημα.

Ο Σαρρής δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τη διαιτησία, ωστόσο αυτό δε θα τον εμποδίσει να προεδρεύσει της ΚΕΔ, έχοντας τον εποπτικό ρόλο των Βασσάρα, Δούρου και Μπριάκου που συμπληρώνουν μαζί με τον αναπληρωτή Πρόεδρο Χρήστο Σάββα, την πενταμελή πλέον επιτροπή.

Ο Χιώτης παράγοντας είναι εκτός των άλλων και Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου από το 2003, ενώ θα διατηρήσει τη θέση του στην Επιτροπή Περιφερειακού Πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας. Μιας θέσης - κλειδί, την οποία κατείχε πριν τον Σαρρή ο Λέσβιος παράγοντας Σταύρος Ψαρρόπουλος, που πλήρωσε ωστόσο το... μάρμαρο της μη στήριξη του Βασίλη Γκαγκάτση, στο τελευταίο χρόνο της θητείας του στην ΕΠΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey