Ικανοποιημένος ο "Τόμι"!

13/09/2012 - 11:45 Τελευταία τροποποίηση στις 13/09/2012 - 11:58

Ο Διαγόρας μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 από τον Αιολικό στη χθεσινή μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", ωστόσο ο Πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Παρασκευής Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την αγωνιστική προσήλωση των ποδοσφαιριστών του.

Ο ισχυρός άνδρας του Διαγόρα παρακολούθησε το Α' ημίχρονο μέσα από το γήπεδο και μάλιστα είχε θερμό εναγκαλισμό με το Γενικό Αρχηγό του Αιολικού Σταύρο Βουργουτζή.

Αρχικά στον αγωνιστικό χώρο έκατσε και ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας Φώτης Αλεξανδρής, όμως στο Β' ημίχρονο και οι δύο βρέθηκαν στην εξέδρα για να παρακολουθήσουν πιο άνετα τον αγώνα.

Ο "Τόμι" κρατούσε χαμηλά τον πήχη για το Διαγόρα στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν στην κερκίδα, παρά το γεγονός πως έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα και έχει εκπροσωπήσει επάξια τη Λέσβο στο Περιφερειακό.

Είναι φανερό πάντως, πως στην ομάδα γίνεται αρκετά καλή δουλειά από τον Τάσο Σπύρου και τους ποδοσφαιριστές, που είναι έμπειροι και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος στην Α' Κατηγορία.

Στα αξιοσημείωτα από το χθεσινό φιλικό είναι το γεγονός πως οι έξι από τους έντεκα βασικούς που παρέταξε ο Σπύρου, έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Αιολικού...

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey