Φόρος τιμής στον Δημήτρη Κουκέλλη [pics]

17/09/2012 - 18:15 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2012 - 18:49

O Δημήτρης Κουέλλης άφησε τεράστιο κενό στο χώρο του μπάσκετ και από το πρωί, που έγινε γνωστός ο θάνατός του, το "SL" έγινε δέκτης συλλυπητηρίων για τον αγαπημένο σε όλους φίλο, συμπαίκτη, προπονητή ή αντίπαλο στον αθλητισμό.

Ο κόουτς του μπασκετικού Αιολικού αποτελούσε ένα κόσμημα για τον αθλητισμό της Λέσβου και είναι χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσων τον γνώριζαν.

Ο Κρίτων Τζουραμάνης, αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Αιολικού, έγραψε στο προφίλ του στο facebook για τον προπονητή του: "Δημήτρη εύχομαι εκεί που θα πας να είναι τόσο όμορφα όσο τα μπασκετικα χρόνια που περάσαμε μαζί!!! Καλό ταξίδι coach!!!!".

O Παναγιώτης Λενέτης, μέλος του ΔΣ της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, ανέφερε: "Ήταν ένας από τους πιο ακέραιους ανθρώπους που γνώρισα στον χώρο του μπάσκετ της Λέσβου και ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Αιωνία του η μνήμη."

Ο παράγοντας του ΓΑΣ Λέσβου, Θόδωρος Δουβαλέτας, έγραψε: "Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης ο Δημήτρης, που είχα την τύχη να γνωρίσω πριν πολλά πολλά χρόνια στα γήπεδα του μπάσκετ έως και σήμερα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι!!!!!"

Αλλά και ο παλαίμαχος διαιτητής Νεκτάριος Ζηρόπουλος σχολίασε: "Για εμάς ο Δημήτρης δεν έφυγε, όπως δεν έφυγε και ο Κώστας, ο κυρ Γιώργος, ο κυρ Μιχάλης και πόσοι άλλοι. Θα είναι κοντά μας πάντα, στο μυαλό μας, μόνο που θα μας βλέπουν από ψηλά. Το κακό είναι ότι οι καλοί - ακέραιοι άνθρωποι απομακρύνονται και μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμα πιο μόνοι."

Το "SL" θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Δημήτρη Κουκέλλη, δημοσιεύει για πρώτη φορά τρεις φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες απεικονίζεται όχι ως προπονητής όπως τον είχαν συνηθίσει οι νεότεροι, αλλά ως αθλητής.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey