"Καλησπέρα. Με λένε Τίμο Καβακά..."

12/10/2012 - 11:30 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2012 - 12:03

Θύμα της πρακτικής των τηλεοπτικών καναλιών να... καταργούν τους δημοσιογράφους και στα γήπεδα να στέλνουν μόνο έναν κάμεραμαν, έπεσε ο προπονητής της ΑΕΛΚ Τίμος Καβακάς, στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στη Φυλή μετά το τέλος του αγώνα με το Θρασύβουλο.

Μιας πρακτικής που ακολουθείται πολλές φορές και στο νησί μας, εντελώς άκομψη ως προς τον συνεντευξιαζόμενο που καλείται να... παρουσιαστεί μπροστά στην κάμερα, για να εξυπηρετήσει τους -συνήθως- αδαείς τεχνικούς στη διάρκεια του μοντάζ.

Ο Τίμος Καβακάς βέβαια, αντιμετώπισε με χιούμορ την ατάκα του κάμεραμαν, παρά το... κοφτό της ύφος. «Πριν ξεκινήσετε τις δηλώσεις, πείτε το όνομά σας στην κάμερα. Το θέλω για το μοντάζ», ανέφερε ο τεχνικός της τηλεόρασης, με τον προπονητή της ΑΕΛΚ, απορημένο, να απαντά χαμογελαστός «άλλο πάλι και τούτο. Καινούριο είναι αυτό; Θα προτιμούσα να ρωτήσετε πώς με λένε και στην εκπομπή σας, ας βάζατε λάθος όνομα»!

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ μάλιστα, γύρισε το χρόνο πίσω, το Γενάρη του 2011 στον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πλατανιά: «Εδώ δε με πείραξε όταν στο ματς με τον Απόλλωνα ο κ. Νίκος Καρούλιας δε γνώριζε ποιος είμαι! Βέβαια, τότε είχαμε νικήσει 0-3, οπότε για όποιον και να με περνούσε, δε με πείραζε».

Ο κόουτς Στάθης Σταθόπουλος που καθόταν δίπλα του γέλασε, ενώ ο Καβακάς πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μιλά: «Καλησπέρα σας. Είμαι ο τεχνικός, Τίμος Καβακάς...». Φυσικά, την ίδια πρωτόγνωρη διαδικασία ακολούθησε και ο τεχνικός του Θρασύβουλου, καθώς επίσης και οι δύο ποδοσφαιριστές των ομάδων που έκαναν δηλώσεις στην Αίθουσα Τύπου.

(Ρεπορτάζ: Βρασίδας Ράπτης, flnews.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey