Όταν ο Ζιοβάνι ήρθε στη Λέσβο... [pic & vid]

21/10/2012 - 12:40 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2012 - 13:09

Ο Ζιοβάνι επέστρεψε στην Ελλάδα και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού, στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Βραζιλιάνος "μάγος" αποτελεί ίσως τον πιο αγαπημένο ποδοσφαιριστή όλων όσοι φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα και ο κόσμος το απέδειξε με το παρατεταμένο χειροκρότημά κατά τη βράβευσή του από τη διοίκηση της ομάδας, όπως επίσης με τα συνθήματα «Ζιοβάνι Ολιβέιρα, οε, οε, για πάντα στις καρδιές μας θα σε έχουμε» και «Βάλτε μέσα τον Ζιοβάνι, να κ...σει το λιμάνι».

Αυτά έγιναν χθες, όμως κάποια χρόνια πίσω το μακρινό Μάϊο του 2000, ο "Ζίο" γνώριζε τη λατρεία των οπαδών του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη. Στον αγώνα κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο Άρη, στον "Ταρλά", οι Πειραιώτες είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 0-1 με πέναλτι γκολ του Τζόρτζεβιτς (64').

Η παρακάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη κατά την αποχώρηση των ομάδων από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με τον Ζιοβάνι, τον Ηλία Πουρσανίδη και τον Λουτσιάνο να συνοδεύονται από τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, Παναγιώτη Βάλεση.

Giovanni_Luciano_Poursanidis_tarlas_valesis_sl

Δείτε στιγμιότυπα από το συγκεκριμένο ματς

{youtube}PD3s0GUlAa4{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey