Ο... πράκτορας του Μιχαλάκη και ο "Νίλσεν"

06/11/2012 - 19:17 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2012 - 11:45

Από τη Γενική Συνέλευση δεν έλειψαν οι διαξιφισμοί, οι –δυστυχώς- προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά και κάποια παρατράγουδα. Από μία συνέλευση του Αιολικού, δεν θα μπορούσε να λείψει και η… αόρατος και άσπονδη εχθρός -έτσι όπως κακώς έχει τοποθετηθεί τα τελευταία χρόνια- ΑΕΛΚ…

Οι διαξιφισμοί άρχισαν από το πουθενά, όταν ο απερχόμενος προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Πιττός πήρε το λόγο. Η άλλοτε μεγάλη δόξα του ΑΙΟ, προς τιμήν του όχι μόνο παρευρέθηκε στην συνέλευση της ομάδας, αλλά υπερασπίστηκε και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της που τόσο αμφισβητήθηκαν, αλλά και τις προσπάθειες της διοίκησης, ζητώντας την υποστήριξη και την υπομονή του κόσμου για την εξέλιξή τους.

Ασκώντας κριτική γενικώς για τα κακώς κείμενα της ομάδας και αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο που έκλειναν οι παίκτες με τους μάνατζερ πέρυσι, έψεξε το ΣΦΑΜ για το σύνθημα που φώναξε μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω «ομάδα μοντέλο την κάνατε… μπουρδ…ο» και αναρωτήθηκε τι ακριβώς μοντέλο παρέλαβε εκείνος αγωνιστικά…

Στην τοποθέτησή του ο Παναγιώτης Πιττός, μίλησε χωρίς να γίνει σαφής για κάποιους «στημένους» που δημιουργούσαν υπογείως προβλήματα στην ομάδα, αλλά και για σκόπιμη αρνητική κριτική από τον Τύπο.

Η αναφορά του τεχνικού σε ορισμένα συγκεκριμένα περιστατικά, προκάλεσαν την αντίδραση του Γενικού Αρχηγού Σπύρου Διαμαντίδη που έσπευσε να τον διαψεύσει δυναμικά και κάπου εκεί στη μεταξύ τους λεκτική αντιπαράθεση που ακολούθησε, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει… Το άσχημο στην όλη υπόθεση ήταν πως η αντιπαράθεση αυτή, έγινε μπροστά στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν (σ.σ ατυχώς) στη συνέλευση…

Αργότερα ήταν η σειρά των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών της συνέλευσης να έρθουν σε αντιπαράθεση, όταν ο Ταξιάρχης Βέρρος ζήτησε από τον Σταύρο Γρυπιώτη να παραδεχθεί δημοσίως πως τον αποκάλεσε λίγο πριν την οριστική μεταξύ τους ρήξη ως «Πράκτορα του Μιχαλάκη»!

Ο Σταύρος Γρυπιώτης αρνήθηκε το χαρακτηρισμό από μέρους του και ζητήθηκε από τους δύο άντρες η… μαρτυρία του αρχηγού της ομάδας, Θεαγένη Διονυσάτου για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός! Ο «Νίλσεν» ωστόσο σαν καλός ντριμπλέρ που είναι, αρκέστηκε να σχολιάσει «μεγάλα παιδιά είστε… βρείτε τα μόνοι σας»!

Σε αντιπαράθεση βρέθηκαν, χωρίς όμως να έχουν την αντίστοιχη ένταση των δύο προηγουμένων και ο Θόδωρος Δουβαλέτας με τον τέως Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Φλωρίδη.

Ο Θόδωρος Δουβαλέτας όταν του ζητήθηκε από το Γιάννη Φλωρίδη να άρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση, αποκρίθηκε «να μείνω και να σας ψάχνω ξανά στα κλειστά σας τηλέφωνα;».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey