Σχεδόν οι μισές λάμπες ανάβουν στο Κλειστό! [pic]

12/11/2012 - 15:22 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2012 - 15:39

Fota_Kleisto_Neapolis2Το κακό έχει παραγίνει στο Γυμναστήριο της Νεάπολης, το μοναδικό κλειστό γήπεδο στην πόλη της Μυτιλήνης, το οποίο φέτος φιλοξενεί ξανά και αγώνες Γ' Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ των ανδρών.

Όπως συνέβη και στο ματς της Γέρας με το Μίλωνα, έτσι και προχθές κόντρα στο Κορωπί, πολλά ήταν τα παράπονα των φιλάθλων για τον ελλιπέστατο φωτισμό εντός της σάλας.

Στην καταμέτρηση που επιχείρησε το "SL", από τις 39 λάμπες οροφής δεν ανάβουν οι 14 και η κατάσταση... σώνεται κάπως, από τους τρεις μικρούς προβολείς σε κάθε πλαϊνό τοίχο, κατά μήκος του γηπέδου.

Ο Δήμος Λέσβου, αρμοδιότητα του οποίου είναι η αποκατάσταση των διαφόρων ζημιών, δείχνει να κωφεύει στις εκκλήσεις των ανθρώπων του αθλητισμού. Σε μια εγκατάσταση μάλιστα, που εκτός όλων των άλλων, έχει φθορές στα αποδυτήρια, καθώς επίσης και σε πολλά από τα τζάμια περιμετρικά.

Από τη στιγμή λοιπόν που η Πολιτεία δεν έχει την πρόθεση να κατασκευάσει ένα σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο κι αφού οι θεσμοθετημένοι φορείς του τόπου περί άλλων τυρβάζουν, όταν η κουβέντα πηγαίνει στις... προϊστορικές αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας, ας αλλάξουν τουλάχιστον τις λάμπες για να δει ο φίλαθλος κόσμος έστω το... φως το αληθινό!

Fota_Kleisto_Neapolis1

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey