Η χαμένη πτήση της Παναχαϊκής!

14/11/2012 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2012 - 11:30

airplane4Η αλήθεια είναι ότι το περιστατικό που θα σας διηγηθούμε συνέβη περίπου ένα μήνα πριν και είχε ως αποτέλεσμα σημαντικές ανακατατάξεις στην ομάδα της Παναχαϊκής. Χρονικά, όλα αυτά τοποθετούνται αμέσως μετά την ήττα των Αχαιών από την ΑΕΛΚ με σκορ 2-0, στον "Ταρλά", στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής της Football League.

O αγώνας έχει λήξει, τα δύο γκολ του Κώτσιου και συνολικά η εμφάνιση των Καλλονιατών έχει ρίξει στο... καναβάτσο την Παναχαϊκή, η οποία πραγματοποιεί άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η αποστολή των Πατρινών αναχωρεί από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με κατεύθυνση ξενοδοχείο επί της παραλιακής οδού, εκεί όπου είχε καταλύσει από την προηγούμενη μέρα.

Ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, ο Τεχνικός Διευθυντής Πέτρος Μίχος και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας πίνουν τον καφέ τους, συζητώντας με προβληματισμό, ενώ οι ποδοσφαιριστές διασκορπισμένοι αναζητούν τα αίτια της ήττας. Την ίδια ώρα στο Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης, η πτήση για Αθήνα προετοιμάζεται για αναχώρηση. Οι επιβάτες έχουν μπει στο αεροπλάνο, όμως η απογείωσή του καθυστερεί.

aerodromio_mytΜε τη συγκεκριμέμνη πτήση ταξιδεύει και η ομάδα της Παναχαϊκής, όμως η ώρα περνά και η αποστολή των Αχαιών δεν εμφανίζεται στο αεροδρόμιο. Ο πιλότος ενημερώνεται και αποφασίζει να καθυστερήσει, με τους υπευθύνους να εικάζουν κάποια απρόοπτη εξέλιξη στο γήπεδο. Τελικώς, σχεδόν 20 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα αναχώρησης, οι πόρτες κλείνουν και το αεροπλάνο απογειώνεται με καμιά 25αριά κενές θέσεις στην καμπίνα.

Περίπου μια ώρα μετά, την εμφάνισή τους στο check in του Αεροδρομίου κάνουν παίκτες, προπονητής και παράγοντες της Παναχαϊκής, οι οποίοι... παγώνουν όταν ενημερώνονται πως έχασαν την πτήση και συνειδητοποιούν ότι τα εισιτήριά τους είναι πλέον άκυρα.

Οι προσπάθειες τους να "πετάξουν" με την τελευταία βραδινή προγραμματισμένη πτήση άλλης εταιρείας, εκείνης που νόμιζαν ότι είχαν τα εισιτήρια, αποδεικνύονται μάταιες. Άπαντες παίρνουν ξανά τις αποσκευές ανά χείρας και επιστρέφουν στο ξενοδοχείο. Διαμένουν εκ νέου στη Μυτιλήνη και αναχωρούν με το πρωινό δρομολόγιο, φτάνοντας στην Πάτρα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Panaxaiki_banner1Λίγες ώρες αργότερα, ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Παναχαϊκή η λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπακώστα και τον Πέτρο Μίχο. Τα Μέσα ενημέρωσης στην Αχαΐα κάνουν λόγο για τα αγωνιστικά αίτια του διαζυγίου, όμως την πραγματικότητα τη διαβάσετε λίγες γραμμές πιο πάνω.

Ο ιδιοκτήτης της Πατρινής ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας δε συγχώρησε την απίστευτη γκάφα που σημειώθηκε το προηγούμενο βράδυ στη Μυτιλήνη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα αφ' ενός την οικονομική επιβάρυνση της ομάδας, αφ' ετέρου μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία.

Σε κάθε περίπτωση, υπήρχε βέβαια και το "πάτημα" της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος. Οπότε, ενδεχομένως, η απόφασή του να έγινε και πιο εύκολη...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey