Μυτιλήνη, Αιγίνιο και τώρα Κατερίνη για Αποστολίδη!

23/11/2012 - 20:22

aiolikos_axarnaikos_2-1_apostolidis4Ο Κώστας Αποστολίδης, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Λέσβο αρχικά με τη φανέλα της ΑΕΛΚ και εν συνεχεία με εκείνη του Αιολικού, επιστρέφει στη Β' Εθνική για λογαριασμό του Πιερικού.

Ο 33χρονος αμυντικός, με την πλούσια θητεία στις εθνικές κατηγορίες, μπορεί να αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πέρυσι, ωστόσο η μετακίνησή του από τη Μυτιλήνη στο Αιγίνιο της Πιερίας φαίνεται πως του βγήκε σε καλό. Κι αυτό γιατί μετά τις τέσσερις συμμετοχές του με τον Αιγινιακό στη Football League 2, άνθρωποι του Πιερικού από τη γειτονική Κατερίνη τον προσέγγισαν και του πρότειναν να επιστρέψει στη Football League.

Μπροστά στη νέα πρόκληση της καριέρας του, ο Αποστολίδης δε θα μπορούσε να πει όχι κι έτσι ο πρώην παίκτης της ΑΕΛΚ και του Αιολικού ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τον Πιερικό, περιμένοντας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση, αρχικά η καλοκαιρινή επιστροφή του στη Γ' Εθνική, όπου μετρά 174 συμμετοχές (14 γκολ) και πλέον στη Β' Εθνική, όπου μετρά συνολικά 19 συμμετοχές (2 γκολ) αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι η... μπογιά του υψηλόσωμου αμυντικού, περνάει ακόμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey