Είχε... λόγο ο Καραβασίλης για να κατεβάσει τα ρολά!

04/12/2012 - 11:28 Τελευταία τροποποίηση στις 04/12/2012 - 11:45

Μπορεί ο χθεσινός φιλικός αγώνας της ΑΕΛΚ απέναντι στον Όλυμπο να μην είχε σημαντικό ενδιαφέρον, δεδομένου πως επρόκειτο ουσιαστικά για μία καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες, ωστόσο για κάποιους από τους αγωνιζόμενους το παιχνίδι αυτό ήταν ιδιαίτερο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Από την πλευρά της ΑΕΛΚ πολλές από τις θεωρητικά «ρεζέρβες» αυτή τη στιγμή, ήθελαν να αποδείξουν στον Τίμο Καβακά πως αξίζουν μία ευκαιρία για τη βασική ομάδα και το παιχνίδι ήταν επί της ουσίας ένα καλό τεστ για τους ίδιους.

Από την πλευρά του Ολύμπου πάλι, πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές του, είδαν το ματς ακόμα και σαν ευκαιρία ζωής για να δείξουν τις δυνατότητές τους στους ανθρώπους της ομάδας της Καλλονής και γιατί όχι, να διεκδικήσουν μία μεταγραφή.

Πιο ιδιαίτερο όμως από τον καθένα, το παιχνίδι ήταν για το Μιχάλη Καραβασίλη. Ο έμπειρος πορτιέρο του Ολύμπου Αγιάσου, είχε απέναντι του πολλούς από τους μέχρι πριν από λίγους μήνες παίκτες του ουσιαστικά, όταν αποτελούσε τον Γενικό Αρχηγό τους κατά την περσινή περίοδο. Ο Καραβασίλης λοιπόν όχι μόνο ήθελε να σταθεί αξιοπρεπώς παίζοντας αντίπαλός τους, αλλά κρατούσε σίγουρα μέσα του και μία θέληση να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ομάδα που δεν τον διατήρησε στο δυναμικό της, μετά τις ανακατατάξεις του καλοκαιριού…

Ε, λοιπόν τα κατάφερε μια χαρά, κατεβάζοντας κυριολεκτικά τα ρολά και μετά το τέλος του αγώνα, δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τη συνολική του εμφάνιση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey