Ενισχυμένος και χωρίς άγχος ο Παπάδος

14/06/2017 - 13:32

Λίγες μέρες έμειναν πριν τα μπαράζ ανόδου προς τη Γ’ Εθνική, όπου θα συμμετάσχει στον ειδικό όμιλο του Αιγαίου και ο Παπάδος Γέρας, ως πρωταθλητής της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου. Αντίπαλοί του στο ουδέτερο Κλειστό Γυμναστήριο του Έσπερου, στην στην Αθήνα, θα είναι ΑΕ Καλλιθέα από τη Ρόδο, ο ΒΑΟΛ Χίου, Τα Φανάρια Νάξου από τις Κυκλάδες και Ίκαρος Ικαρίας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου και τον προβιβασμό της εξασφαλίζει η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου. Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Γεραγώτες έχουν ρεπό την πρώτη ημέρα του μίνι τουρνουά και ακολούθως θα αγωνιστούν διαδοχικά, χωρίς τη δυνατότητα ενδιάμεσης ξεκούρασης για την απαραίτητη ανασύνταξη δυνάμεων.

Αναμφίβολα, ο Παπάδος Γέρας δεν είναι φαβορί για την άνοδο, ωστόσο υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο. Και φυσικά, κανείς ποτέ δεν ξέρει τι θα συμβεί στις ανώτερες κατηγορίες, αν θα προκύψει δηλαδή κάποιο έξτρα κενό, που ίσως και να καλυφθεί από μια ακόμα ομάδα του ειδικού ομίλου Αιγαίου.

Με Ψημίτη στην Αθήνα

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Παπάδος θα αγωνιστεί ενισχυμένος στα μπαράζ προς τη Γ’ Εθνική. Κι αυτό στην ομάδα έχει ενσωματωθεί και ο Μάρκος Ψημίτης, που επέστρεψε από τις σπουδές του στο αμερικανικό κολέγιο Saint Louis, αγωνιζόμενος με τους Billikens στο NCAA. Ο νεαρός γκαρντ θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα της Γέρας, με την οποία άλλωστε έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατά την τελευταία παρουσία των Γεραγωτών στην κατηγορία.

Ωστόσο, δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι δύο φοιτητές Ανδρικόπουλος και Μποιντας, που βρίσκονται εν μέσω εξεταστικής και δεν μπορούν να φύγουν εκτός νησιού για να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική (21/6)      
16:00 ΠΑΣ Ίκαρος –  ΑΕ Καλλιθέα
18:00 ΑΠΑΣ Τα Φανάρια – Βούρειος ΑΟΛ Χίου
Ρεπό: Παπάδος Γέρας

2η Αγωνιστική (22/6)      
16:00 Βούρειος ΑΟΛ Χίου – Παπάδος Γέρας
18:00 ΑΕ Καλλιθέα – ΑΠΑΣ Τα Φανάρια
Ρεπό: ΠΑΣ Ίκαρος

3η Αγωνιστική (23/6)       
16:00 ΑΠΑΣ Τα Φανάρια – ΠΑΣ Ίκαρος
18:00 Παπάδος Γέρας – ΑΕ Καλλιθέα
Ρεπό: Βούρειος ΑΟΛ Χίου

4η Αγωνιστική (24/6)      
15:00 ΠΑΣ Ίκαρος – Παπάδος Γέρας
17:00 ΑΕ Καλλιθέα – Βούρειος ΑΟΛ Χίου
Ρεπό: ΑΠΑΣ Τα Φανάρια

5η Αγωνιστική (25/6)      
10:00 Παπάδος Γέρας – ΑΠΑΣ Τα Φανάρια
12:00 Βούρειος ΑΟΛ Χίου – ΠΑΣ Ίκαρος
Ρεπό: ΑΕ Καλλιθέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey