O Αλμπάνης στον πάγκο του Θησέα Παναγιούδας

10/10/2017 - 16:33

Την πρόσληψη του προπονητή Στρατή Αλμπάνη στη γυναικεία ομάδα του Θησέα Παναγιούδας ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου, στοχεύοντας στην επιστροφή στους τίτλους.

Ο νεαρός τεχνικός επιστρέφει στο πρωτάθλημα γυναικών, μετά από αρκετά χρόνια στους πάγκους Παπάδου Γέρας και Αιολικού, εκεί δηλαδή απ' όπου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο με τον Αρίωνα Μυτιλήνης, σπάζοντας την τότε κυριαρχία του Θησέα που μετρούσε τρία σερί πρωταθλήματα και συνολικά εννέα στις τελευταίες 11 σεζόν.

Αρίων πλέον δεν υπάρχει, μετά τη διάλυση όλων των τμημάτων του, κάτι που σημαίνει ότι ο περσινός πρωταθλητής δεν μπορεί πια να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο Στρατής Αλμπάνης θα προσπαθήσει να επαναλάβει με τον Θησέα, όσα κατάφερε το 2012, φέρνοντας ξανά την ομάδα της Παναγιούδας στην κορυφή της Λέσβου.

Η ανακοίνωση:

"Το διοικητικό συμβούλιο του Θησέα Παναγιούδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Στρατή Αλμπάνη, για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey