Μπαίνει στη μάχη ο Θησέας

21/06/2018 - 11:32

Ο Θησέας Παναγιούδας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του εν όψει των αγώνων μπαράζ προς την Α2 των γυναικών και το πρωί αναχώρησε, αεροπορικώς, για την Αθήνα, όπου το μεσημέρι (15:00) ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Γήπεδο του Μετς στο Παγκράτι.

Οι πρωταθλήτριες ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου θα αντιμετωπίσουν το Αρκάδι, την πρωταθλητρία Κρήτης, που αποτελεί μάλιστα και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.

Η αποστολή του Θησέα αποτελείται από 12 αθλήτριες: Κ. Φωτέλλη, Ταμβακέλλη, Μ. Κατσούρη, Λάκκα, Δήμου, Ξυδία, Παυλή, Αλκσχαρ, Μανιάκη, Καρακλά, Τσιμούρτου και Τσιολακούδη. Το έργο της τελικής επιλογής δεν ήταν εύκολο για τον κόουτς Στρατή Αλμπάνη, ωστόσο ο σύλλογος της Παναγιούδας θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν.

Παρόλο που όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής, η αισιοδοξία δε λείπει, αφού η μέχρι τώρα πορεία της ομάδος κρίνεται απόλυτα πετυχημένη. Έτσι δίχως άγχος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε Ολυμπιάδα Άσσου/Λεχαίου, Έσπερο Πάτρας, Άρη Θήβας και Αρκάδι Ρεθύμνου.

Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Λέσβιους που ζουν στην Αθήνα, να έρθουν και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητριών που εκπροσωπούν το νησί μας. Επιπρόσθετα, ευχαριστεί και τον κ. Γρηγόρη Διόλατζη, υπεύθυνο του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης, ο οποίος εξυπηρέτησε την ομάδα στην περίοδο της προετοιμασίας της.

1ος Όμιλος
1η Αγωνιστική (20/6)
ΑΣ Άρης Θήβας – Έσπερος ΑΟΠΑ 25-71
Αρκάδι Ρεθύμνου – ΑΣ Ολυμπιάδα Α.Λ. 54-44
Ρεπό ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας

2η Αγωνιστική (21/6)
ΑΕΣ Θησέας ΠαναγιούδαςΑρκάδι Ρεθύμνου 
ΑΣ Ολυμπιάδα Α.Λ. – ΑΣ Άρης Θήβας
Ρεπό Έσπερος ΑΟΠΑ

3η Αγωνιστική (22/6)
Έσπερος ΑΟΠΑ – ΑΣ Ολυμπιάδα Α.Λ.
ΑΣ Άρης Θήβας – ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας
Ρεπό Αρκάδι Ρεθύμνου 

4η Αγωνιστική (23/6)
Αρκάδι Ρεθύμνου  – ΑΣ Άρης Θήβας
ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας – Έσπερος ΑΟΠΑ
Ρεπό ΑΣ Ολυμπιάδα Α.Λ.

5η Αγωνιστική (24/6)
ΑΣ Ολυμπιάδα Α.Λ. – ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας
Έσπερος ΑΟΠΑ – Αρκάδι Ρεθύμνου 
Ρεπό ΑΣ Άρης Θήβας

Βαθμολογία Β. Ν.-Η.
1. Έσπερος ΑΟΠΑ 2 1-0
2. Αρκάδι Ρεθύμνου 2 1-0
3. ΑΣ Ολυμπιάδα Α.Λ.  1 0-1
4. ΑΣ Άρης Θήβας 1 0-1
5. ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας - -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey